"Емили в Париж“ 3 е все така безпроблемен, глупав и забавен Снимка: © Netflix

Всеки нов сезон на "Емили в Париж"/ Emily in Paris се усеща като предишния. Познатите сюжети продължават, клишетата преобладават - американците нямат стил, французите са арогантни и задължително живеят в поне един любовен триъгълник, а някои като Силви Грато в цели пирамиди.

‘‘Емили в Париж“ не може да се мери с остроумието на ‘‘Белият лотос“, макар и в двата да гледаме как глуповати герои са потърпевши от решенията си, докато обикалят насам натам с чаша вино в ръка, пише Daily Beast.

Емили в Париж, сезон 3 епизод 1, Силви, Емили Купър, айфелова кула

Все пак сериалът има някакъв чар, дори и само заради крещящите тоалети в шоуто. Тази година височината на токове е заела заплашителни размери, а сутиетните очевидно са официално забранени от сценаристите - за 10 епизода не сме сигурни, че забелязахме и един.

Да се опише с точност сюжета на ‘‘Емили в Париж 3“ е почти толкова невъзможно колкото да се състави правителство в България.

На всички е ясно, че това е сериал, който никога няма да бъде взет на сериозно и няма да е ролята, която ще направи дъщерята на Фил Колинс истинска актриса, въпреки че истината е друга - Лили Колинс получи номинация за "Златен глобус" за "Най-добро представяне на актриса в мюзикъл или комедия", а "Емили в Париж" за "Най-добър телевизионен сериал - мюзикъл или комедия".

Първият сезон си вкара нещо като автогол заради баналния си образ на парижани. Втори сезон започна със сцена с украинка, която краде от магазини и предизвика негативни реакции заради приписването на неверни стереотипи на цяла нация.

Бъдете спокойни: третият сезон не обещава дори и скандал. ‘‘Емили в Париж“ 3 е безпроблемен, глупав и забавен.

За повечето хора сигурно е изненадващо как този шантав сериал се превърна в едно от най-известните заглавия на Netflix, редом със Stranger Things, Squid Game, Bridgerton и други.

Първият епизод започва с мощно продуктово позициониране на McDonald’s в Париж, което те кара да се чудиш в Netflix ли си или в Instagram reels, а последният обещава още един сезон (от същото).

Особено смешни са свръхоспособностите на Емили да измисля лесни отгвори на сложни маркетингови проблеми и да привлича клиенти, за които в живия живот десетки рекламни агенции с многобройни екипи се влачат на продължаващи месеци наред конкурси.

В крайна сметка ‘‘Емили в Париж“ е идеалното попълнение към празниците, което да ви откъсне от реалността и да ви потопи в лукс и абсурдност. Като например сцената, в която Емили със скъпите дрехи, чанти и обувки, си търси 26 евро от Габриел за такси.


Лили Колинс, интервю, Емили в Париж сезон 3 Лили Колинс: Исках да изградя собствено име, не просто да бъда дъщерята на Фил Колинс

филми за гледане по коледа, празници, коледа 2022, вино pixels, хари потър 3, круела, емили в париж сезон 3, happies season, въпрос на време, holidate, cruella, сериали, 7 филма за гледане по празниците и вината, с които да ги комбинираме


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Млада България

Двете лица на Gen Z в България: Какво отличава тийновете от останалите младежи

Всичко е в полза на младите, но социалният и финансовият им статут са пречка

12:31 - 25.04.2024
Важно днес

И в СЕМ ще има ротация: Наплатанова и Велева поемат временно председателство (Обновена)

Габриела Наплатанова и Симона Велева са двете предложения за нов председател на СЕМ

11:04 - 25.04.2024
Важно днес

Борисов и Пеевски в синхрон видяха нова коалиция в парламента

Повод стана предложението за отстраняването на Росен Желязков

10:02 - 25.04.2024
Важно днес

Цензура или скъп хонорар? За какво е последният медиен скандал в Италия

Италиански писател обвинява RAI и Джорджа Мелони, тя пусна спорната му реч във фейсбук

08:19 - 25.04.2024
Важно днес

Могат ли испанските крайнодесни да свалят премиера Санчес с компромат срещу жена му

Педро Санчес временно спира да изпълнява публичните си задължения

07:25 - 25.04.2024
Важно днес

Кандидатът на опозиционната ВМР0-ДПМНЕ с най-много гласове на президентските избори в Северна Македония (Обновена на 25 април)

Първите резултатите сочат около 100 хил. гласа разлика между първите двама

22:24 - 24.04.2024