Френската афера на Лили Колинс продължава с втория сезон на "Емили в Париж" - а този път сериалът на Netflix ще стъпи и на Лазурния бряг, където модата, луксът и слънцето винаги са на разположение.

Колинс отново влиза в главната роля на Емили - млада американка с отличен нюх за дигиталния маркетинг и с все по-силна лична платформа в Instagram, която предизвиква културен шок с появата си във френска рекламна агенция.

Трудностите на Емили при вписването в новата среда вече са зад гърба й - или почти. Тя се справя по-добре с Париж, но все още се сблъсква с трудността да възприеме всяка особена черта на френския начин на живот.

Ако първият сезон беше доминиран от историята около романтичната връзка със съседа Габриел, този път Емили е решена да се отдаде напълно на работата си - а тя става все по-сложна. Междувременно уроците по френски я срещат със сродна душа - британеца Алфи, който "едновременно я вбесява, но и провокира интереса й", както продуцентите описват интригата на Сезон 2.

В ролята на Алфи влиза 29-годишният актьор Люсиън Лавискаунт. Героят му е определян като "саркастичен и чаровен циник, който отказва да говори на френски език или да се потопи във френската култура".

Люка Браво все пак се завръща в образа на Габриел - съсед, любовник и гениален готвач в кварталния ресторант. Приятелката на Емили - Минди - също ще има водеща роля в новия сезон, особено в лятната ваканция в Сен Тропе.

Сериалът, създаден от сценариста на "Сексът и градът" Дарън Стар, беше посрещнат със смесени реакции от критиците заради стереотипното представяне на френската градска култура. Интересът от страна на абонатите на Netflix обаче го превърна в безспорен хит.

"Емили в Париж" стигна до топ 10 на най-гледаните продукции в стрийминг платформи в първата седмица от излизането си. Както напомня Digital Spy - сериалът се появи през октомври 2020 г., в поредната вълна на пандемията, когато пътуванията бяха ограничени. Приключенията на Instagram-инфлуенсърката в Града на любовта бяха едно от най-свежите предложения за гледане в този период, a наскоро участва в надпреварата за награди "Еми" с две номинации в категориите "Най-добър комедиен сериал" и "Най-добър дизайн на продукцията".

В момента е на 2-ро място в класацията на Netflix за най-популярните сериали в платформата сред потребителите в САЩ (след The Haunting of Bly Manor).

Този път премиерата на новите епизоди на "Емили в Париж" е планирана за малко по-късна дата - 22 декември 2021. Идеална идея за коледните почивни дни.


"Еми 2021": The Crown, The Queen's Gambit и Ted Lasso са големите победители "Еми 2021": The Crown, The Queen's Gambit и Ted Lasso са големите победители


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Бизнес

ФАРА 2024 ще се проведе в Бургас

Заявки за тазгодишното издание на Фестивала ще се приемат до 18 април

21:24 - 28.03.2024
Важно днес

Радан Кънев: Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи

Евродепутатът не смята, че промените в конституцията, могат да доведат до криза

18:31 - 28.03.2024
Важно днес

Сарафов, Гешев и Цацаров са извикани на изслушване в комисията за Нотариуса

Последните трима главни прокурори ще бъдат изслушани във връзка с мрежата около Нотариуса

18:24 - 28.03.2024
Технологии

Сам Банкман-Фрийд беше осъден на 25 години затвор за финансови измами

Фрийд каза пред съда, че съжалява.

17:55 - 28.03.2024
Живот

Бонуси от $75 хил. за всяко родено дете. Как Южна Корея се бори с демографската криза

Компании обещават хиляди долари бонуси за тези свои служители, които решат да станат родители

17:22 - 28.03.2024
Важно днес

Хванаха дипломатическа кола с мигранти на "Капитан Андреево"

По информация на телевизията зад волана на автомобила е бил виетнамски гражданин с дипломатически имунитет.

17:06 - 28.03.2024
Важно днес

Нова предизборна рокада в Митниците: Павел Манченко поема столичната служба

Герой от записите "Ало, Ваньо" ще управлява Митници София

16:30 - 28.03.2024