Добра новина за феновете на The Last of Us - HBO Max ще пусне следващия 5-ти епизод на сериала с Педро Паскал с два дни по-рано от обичайния график.

Новите епизоди на The Last of Us се появяват всяка неделя вечер (или понеделник сутрин, според българското време).

12 (срещу 13) февруари обаче ще нощта, в която ще се проведе най-важното и рейтингово спортно събитие за телевизионната индустрия в САЩ - финалът на първенството по американски футбол Супер боул.

HBO Max се радват на огромна гледаемост в последните седмици благодарение на The Last of Us. Затова не иска да жертва вниманието на зрителите в нощта на премиерата за сметка на Супер боул.

Премиерата на Епизод 5 е изтеглена за 21 ч. на 10 февруари (в САЩ). Това означава, че ще може да се гледа в България от ранните часове на 11 февруари, събота.

Първият епизод на The Last of Us събра 4,7 млн. зрители, като е изпреварен по популярност единствено от House of the Dragon.

Вторият епизод не само не изгуби публика, а успя да увеличи зрителите с над 20% до 5,7 млн. души. Това е най-големият ръст на аудитория от премиера в историята на HBO.

Епизод 3, който провокира доста широк дебат заради историята на любовта между двама мъже на фона на апокалиптичната драма в The Last of Us, стигна до гледаемост от 6,4 млн. зрители.

Четвъртият епизод излезе току-що в HBO Max и вече има рейтинг в IMDb от 8.7 / 10.

За първи път HBO има четири актуални сериала с над 15 милиона гледания на епизод (с отчитане на зрителите и след премиерата): The Last of Us, House of the Dragon, The White Lotus и Euphoria.


Официален плакат на сериала на HBO "The Last of Us"/"Последните оцелели" The Last of Us: Краят на света никога не е бил толкова вълнуващ


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Служебният кабинет смени Вяра Тодева и още пет областни управители

Част от новите са от банката кадри на ГЕРБ

18:08 - 26.04.2024
Важно днес

Мащабни промени в движението в центъра на София предложиха от ПП-ДБ и "Спаси София"

Планира се ул. „Фритьоф Нансен“ да стане двупосочна

14:32 - 26.04.2024
Живот

Таксата от 5 евро за вход във Венеция предизвика объркване и изкара местните на протест

Венеция въведе такса за туристите си. Недоволни обаче се оказаха местните жители

13:46 - 26.04.2024
Важно днес

Депутат от ГЕРБ-СДС подаде оставка, за да стане областен управител

На негово място ще влезе русенски хореограф

13:19 - 26.04.2024