Разделят ли се Тейлър Суифт и Травис Келси? Неясен PR документ спекулира с това Снимка: © Getty Images

Тейлър Суифт и Травис Келси имат конкретна дата за своята раздяла и се подготвят за всичко, което ще последва от нея. Конспирацията започна да се разпространява в социалните мрежи, след като онлайн се появи документ, който описва конкретни стъпки как двойката ще се раздели. Предполагаемият договор обаче се оказа фалшив.

Документът е озаглавен "Цялостен медиен план за Травис Келсе след края на връзката му с Тейлър Суифт" и е с логото на PR компанията, която представлява американския ръгбист - Full Scope. В четири страници подробно е описано как на 28 септември 2024 г. двамата ще публикуват съвместно изявление, с което ще обяват, че са приключили взаимоотношенията си.

Ключовите послания, които трябва да се предадат на медиите, включват: подчертаване, че това е "взаимно" решение, изтъкване на "ангажимента на Келси към кариерата му" и представяне на раздялата като "естествена част от живота".

Даден е и пример за предпочитаната формулировка: "Травис и Тейлър решиха да се разделят след внимателно обмисляне. И двамата ценят и уважават личния си живот и оценяват вашето уважение към личния живот през този период. И двамата са отдадени на кариерата и личностното си развитие. Те остават приятели и си пожелават всичко най-добро."

Съобщава се, че снимки на предполагаемия план са се появили първо в онлайн форума Reddit в сряда. Оттогава насам те се споделят навсякъде в социалните мрежи и предизвикаха вълна от реакции от феновете на Суифт и други потребители.

Документът обаче е фалшив, заяви говорител на PR фирмата Full Scope в изявление. От там посочват, че никой от работещите в агенцията няма общо с написаното. Правният екип на компанията започва и свое разследване кой незаконно е използвал логото им и се е представял за член на фирмата. Оригиналната публикация в Reddit, на която документът първоначално се е появил, вече е свалена. Full Scope посочва, че е готова да предприеме и съдебни действия заради случая. Към момента няма изявление от екипа на Суифт.

Адвокат Марк Стивънс посочва пред британското издание "Telegraph", че подобни формулировки за евентуална раздяла не са невъзможни. Стивънс специализира във връзките с обществеността и е представлявал известни личности и спортисти.

"Двойките, които са заедно от дълго време, често координират своите PR стратегии. Ако една двойка се раздели, е много по-добре да се споразумеят как да го представят публично", посочва той.

PR експерти обаче уточняват, че такива планове не биха били описани така детайлно на хартия, а по-скоро ще са само обект на вътрешни разговори.

Суифт и Келси са заедно от близо година и бързо се превърнаха в една от най-нашумелите двойки. Тяхната връзка предизвика истински медиен фурор през февруари, когато отборът на Келси достигна финалите на Националната футболна лига (NFL) на САЩ.

Суифт присъства на част от мачовете му, включително и на "Супербоул", който счупи всички рекорди по рейтинг в историята на американския спорт. Присъствието на Суифт на финала беше големият фактор, който е довел още по-голяма публика за най-популярния мач в годината за САЩ. Снимки от тяхната целувка след победата на Келси обиколиха световните медии.

Популярността на американския ръгбист рязко нарасна през последната година благодарение на публичната му връзка с певицата.

Келсе, който през цялата си кариера е играл за "Канзас Сити Чийфс", направи важни стъпки в областта на брандинга, като сключи спонсорски договори с големи имена в различни индустрии. Сред тях Pfizer, Experian и Campbell Soup.

Той вече прави и първи стъпки в Холивуд, като получи първата си актьорска роля в сериала на FX "Grotesquerie". Миналия месец беше обявено, че ще участва в екшън комедия на Lionsgate, наречена "Loose Cannons".

В момента той се подготвя за новия футболен сезон, като първият мач на отбора му е в четвъртък. Много зрители вероятно ще гледат мача не само заради него, но и заради потенциала да зърнат Суифт, която отново може да се появи по трибуните.

Ефектът "Тейлър Суифт / NFL": Братята Келси продадоха подкаста си за над $100 милиона


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Съдът отхвърли още две жалби на ДПС-Доган

Съдът казва, че не може да решава спорове между двамата представляващи ДПС, при положение, че те имат еднакви права

21:39 - 16.09.2024
Текстове от партньори

Ципурата и лаврака изместиха шарана и скумрията от предпочитанията на българите

Ципурата, лавракът и сьомгата изместват скумрията и шарана.

17:27 - 16.09.2024
Важно днес

Кметът на София обяви 17 септември за неучебен ден

Празникът на София ще е неучебен, но присъствен ден за учениците

17:15 - 16.09.2024
Технологии

Какво ново с iOS 18? Всичко за последния ъпдейт на Apple

С iOS 18 идват подобрения, както и нови функции

16:30 - 16.09.2024
Важно днес

Граждани срещу Гайтански - Вълка. Ще спре ли съдът нов завод за изгаряне на боклук

Изборът е земеделие или "мъртва зона" в Дунавската равнина, казват активисти, които се борят срещу инвестицията

16:20 - 16.09.2024
Важно днес

Зам.-кмет на Пловдив подаде оставка след обвинения в корупция

Собствената формация на зам.-кметицата свали доверието си от нея

14:26 - 16.09.2024