Maybelline опита да разкраси градския транспорт на Лондон (видео) Снимка: © Maybelline

Обемните мигли са мечтан ефект за всички, които обръщат внимание на грима и красотата.

Maybelline даде начало на най-новата си кампания с видео в социалните мрежи, което позиционира спиралата Sky High по доста интересен начин.

Във видеото се вижда влак на лондонското метро, който има огромни гумени мигли над кабината на машиниста. Точно на мястото, където влакът спира, от рекламно пано на стената се подава голяма извита четка на спирала, която изчетква миглите на влака.

Втората част на видеото показва същата инсталация, само че в нея герой е един от класическите за Лондон двуетажни автобуси. Той също има големи извити мигли, а четката на спиралата Sky High е монтирана на близката сграда.

Вайръл ефектът е наличен, а реакциите са забележителни.

Дотук добре. Сигурно това щеше да се превърне в една от най-ефектните амбиент реклами (външна реклама на нестандартно място) с голям шанс да прибере статуетка от рекламните фестивали, само ако беше истинска.

Въпреки автентичното съдържание, това, което виждаме съществува единствено в дигитален вариант - 3D визуализация по идея на маркетинговия екип на Maybelline, потвърждава изданието Metro.co.uk. Така че, дори да имате път към Лондон, не бихте видели повече.

Преди няколко месеца подобен клип, създаден чрез 3D визуализация, на луксозния бранд Jacquemus предизвика дискусия сред модните ентусиасти. На него се виждаха гигантски версии на чантата Le Bambino - на колела и в движение сред автомобили по улиците на Париж.

„Единственият трафик, от който би ме радвал“, гласеше една от популярните реакциите.

JACQUEMUS bambino чанти по улиците на Париж Гигантски чанти на колела. Как Jacqemus разкраси Париж


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

От "Корал" до Пашата: Скандалът с документите на Кирил Петков и взаимните обвинения

Кирил Петков замеси Румен Николов-Пашата в скандала с предполагаемите фалшиви подписи

10:29 - 29.04.2024