Гигантски чанти на колела. Как Jacqemus разкраси Париж Снимка: © JACQUEMUS

Луксозният моден бранд Jacquemus определено знае как да накара хората да говорят за него.

Френската марка сподели възхитително видео в Instagram на най-новия си маркетингов удар. Клипът показва гигантски версии на чантата Le Bambino - на колела и в движение сред автомобили по улиците на Париж. В една от чантите дори има пътници. Във видеото е подчертано внимание към детайла, "Bambino" и "Jacquemus" са изписани на пътя.

Въпреки автентичното съдържание, представител на марката потвърди, че видеото е 3D изобразяване и за съжаление дори да имате път към Париж, не бихте да могли да се повозите в една от гигантските чанти. А и френската столица напоследък има проблеми с боклука заради стачките и протестите срещу пенсионната реформа на президента Еманюел Макрон - така че едва ли точно натам сте се запътили.

@lapresqueparisienne Paris situation March 24th, 2023 🐀 Still la poubelle ville du monde 🚮 All jokes aside, I love Paris no matter what ✨ #parisprotest #trashtok #trashparis #parispoubelle #reformeretraite #paristok #fypparis #paristoday ♬ La Vie en rose - Edith Piaf

Макар че видеото не е заснето наистина по улиците на Париж, трикът предизвика дискусия както сред феновете, така и сред модни експери.

„Единственият трафик, от който бих бил доволен“, написа Алберт Айал от специализирания акаунт, посветен на модния дизайн Up Next Designer.

Като се има предвид, че Jacquemus е най-известна с нелепо дребните си портмонета - особено с модела Le Chiquito - може би е справедливо брандът да компенсира другата страна на спектъра - с чанти с размера на автобус, не по-малко, убедени са от Popsugar. Големите чанти все пак се завръщат на мода, така че изглежда, че брандът се качва на борда.

По време на Седмицата на модата в Париж през март марката пусна интересен поп-ъп магазин в галерия "Лафайет". Имаше и огромна чанта Le Bambino, но без колела. Изложбата, която се проведе паралелно, показа и гигантска препечена филийка, както и перални машини с логото на бранда. Въпреки че не е ясно с какво точно разполага Jacquemus в бутиците си в момента, след привлекателното си видео в социалните мрежи, едно нещо е сигурно. Радостта за очите е гарантирана.

Jacquemus се нареди на 20-о място в класацията "Топ 20 горещи бранда" на Lyst Index. Имаме чувството, че ще го видим на по-висока позиция в следващия доклад на платформата.

Prada измести Gucci, Adidas е аут - най-интересните модни марки според потребителите


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Европейските лидери осъдиха нападението над словашкия премиер Роберт Фицо

Те определиха покушението като атака срещу демокрацията

18:36 - 15.05.2024
Европейски дневници

София посреща роуд шоуто на подкаста "Европеец"

17:26 - 15.05.2024
Кино и сериали

Max публикува официалния трейлър на втори сезон на "The house of dragon" (видео)

Премиерата на втори сезон ще бъде на 16 юни.

15:43 - 15.05.2024
Технологии

Koй е строителният милиардер Франк Маккорт, който иска да купи бизнеса на TikTok в САЩ?

Предприамачът иска да разбие монопола на най-големите социални мрежи

15:01 - 15.05.2024
Важно днес

КЗК проверява фирми на продуцента Нико Тупарев по жалба на съдружници

Проверката е за нелоялна конкуренция, а сигналът - от съдружниците му в "Еко Брикет"

14:08 - 15.05.2024
Важно днес

Украинските войски се изтеглят от някои части в Харков след руската офанзива

Президентът Зеленски отмени свои държавни визити в чужбина

13:50 - 15.05.2024