"Хари и Меган" направи най-успешния дебют за документална поредица по Netflix

Документалната поредица на Netflix "Хари и Меган" отбеляза рекорд в платформата. Сериалът има повече време за гледане в услугата за стрийминг, отколкото всеки друг документален филм през първата седмица.

Само първите три епизода на сериала са гледани 81,55 милиона часа по целия свят след дебюта си миналия четвъртък, казват от Netflix и добавят, че това е „най-големият брой гледани часове от всяко документално заглавие в премиерна седмица“.

Повече от 28 милиона домакинства са гледали поне част от сериала.

"Хари и Меган" е вторият най-гледан англоезичен сериал на по Netflix в света между 5 и 11 декември след поредицата "Wednesday". А във Великобритания е бил на първо място за седмицата.

В първите три епизода херцогът и херцогинята на Съсекс правят поредица разкрития, като Меган си спомня първата отправена срещу нея смъртна заплаха, а Хари разказва как е носил дегизировка за срещите им.

Хари и Меган са взели между 100 и 150 милиона долара от Netflix, за да предоставят сериали, документални филми и детски програми в продължение на няколко години.

Наскоро двамата отвърнаха на критиките относно споделянето на лични видеоклипове и снимки в документалния филм. Говорител на двойката каза, че неприкосновеността на личния живот не е ключова причина тя да се оттегли от кралските задължения и да напусне Обединеното кралство.

„Херцогът и херцогинята никога не са цитирали поверителността като причина да се оттеглят“, каза глобалният прессекретар на двойката.

В сериала американският предприемач Кристофър Боуз коментира, че в кралското семейство се отнасяли към Меган с "омраза" и става въпрос за "расова дискриминация."

Втората "порция" епизоди ще бъде пусната в четвъртък тази седмица и ще се фокусира върху решението им да се откажат от кралските си задължения.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

Роуд шоуто на "Булевард България": Кой формулира българския интерес в ЕС и как го защитава?

Епизод 1: Варна - проследете събитието на живо

11:51 - 16.04.2024
Живот

Crocs и Pringles пускат ботуши за чипс

Неочаквано и забавно партньорство

11:47 - 16.04.2024
Живот

NOVA ще търси големите постижения на България след `89-а година

В последните две недели на април от 16:30 часа водещите ще представят изобретения, награди и успехи, които са прославили българите по света.

11:45 - 16.04.2024
Важно днес

Пак отложиха делото за мярката на бившата шефка на "Митниците" Петя Банкова и Стефан Димитров

Последното заседание също беше отложено, след като защитничката на Банкова - Аделина Натина, не се яви в съда заради болест.

11:03 - 16.04.2024
Важно днес

Гори историческата сграда на фондовата борса в Копенхаген

Това се случва ден след 5-годишнината от пожара в Нотр Дам

10:38 - 16.04.2024