Хари Стайлс пуска нов албум през май

,,Tastes like strawberries On a summer evenin'..” писнало ли ви е от тази песен? И на нас. А беше толкова приятна първите пъти, в които я слушахме. Но както при всеки хит, и тук постоянното присъствие по радиото отне от чара му.

Минаха 2 години и половина откакто Хари Стайлс пусна номинирания за Грами "Fine Line" и 5 години откакто издаде самостоятелния си дебютен албум.

Всеки от членовете на бившата момчешка банда One Direction се справя добре в индивидуалните си стъпки след разпадането ѝ, но соловата кариера на Хари Стайлс безспорно е най-успешна - с най-много продажби и най-отличаващ се образ.

Освен, че е в кампания на Gucci и пусна собствена козметична марка в края на 2021, Стайлс е и главен актьор в един от най-очакваните филми на 2022 "Don’t Worry Darling" – режисиран от половинката му Оливия Уайлд.

Хари Стайлс влиза в косметични бизнес Хари Стайлс влиза в козметичния бизнес

Феновете най-накрая научиха заглавието на третия студиен албум на Стайлс "Harry's House", както и премиерната му дата - 20 май.

Според информация на Variety и Pitchfork ще включва 13 песни, които могат да бъдат запазени предварително в Spotify или Apple Music през сайта на Стайлс.

Изпълнителят неведнъж е споделял творческите си възгледи, когато става въпрос за процеса по създаване на албум. „Хората в индустрията работят с представата, че имат по-добър слух, докато аз обичам да правя музика, поставяйки се от гледната точка на фена“, коментира той пред Variety в интервю през 2020.

Стайлс обяви Harry’s House, като пусна обложката в социалните мрежи на 23 март. На корицата музикантът е облечен в дънки с широки крачоли и блуза със заоблена яка от пролетната колекция на Molly Goddart. Хари стои замислен в обърнат наобратно хол с минималистичен интериор. Страхотен избор. Обложката на предишния Fine Line също излезе с грабваща вниманието визия.

Първият сингъл от албума се появи на 1 април, (без да е първоаприлска шега).

"As It Was" счупи рекордите на Spotify за "най-слушан хит за ден" от мъж изпълнител. В придружаващия музикален клип Стайлс танцува изкусно в различни декори – първо насред оскъдно украсено студио, след това стълип на скулптора, издигната над басейн, а в края - из градските улиците. Акцентът е на яркочервения гащеризон. През част от времето Хари танцува с партньор, чийто тоалет е противоположното на яркочервеното – кралско синьо.

Вероятно някои фенове ще чуят част от парчетата му по-рано - в средата на април трябва да оглави списъка с изпълнители на музикалния фестивал Coachella 2022. По-късно през юни Стайлс ще се впусне в международно си солово турне Love on Tour.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024