Изчезналият студент не бил изчезнал. Напуснал дома си след скандал с майка си Снимка: © Facebook

20-годишният Мартин Георгиев, когото полицията издирваше в продължение на дни, всъщност не е бил изчезнал. Причината за "изгубването" му се оказва скандал между студента и неговата майка, след който той напуска дома си в Пловдив, съобщава bTV.

Момчето не вдигало телефона на близките си, които го търсили. Изглежда, разтревожени от този факт, членовете на семейството му се обръщат към полицията, откъдето го обявяват за национално издирване.

В крайна сметка властите успяват да се свържат с него и го канят да се яви в районното управление, за да декларира, че не е изчезнал. Той обаче не го прави и поради тази причина се издирва официално до неделя вечерта.

Мартин беше намерен след сигнал от хора, които са го забелязали на Централната гара в София. Стана ясно, че младият мъж се е подписал в подписка на гарата, а оставените имена и почерк в списъка съвпадат с неговите собствени.

Родителите му твърдяха, че той е в неизвестност от 25 януари, когато за последно се чул с майка си по телефона. Качил се е на влака от Пловдив за Стара Загора, където учи ветеринарна медицина, след което следите му се изгубили. Момчето е трябвало да се яви на изпит, но не го е направило.

Съгласно закона, тъй като е пълнолетен, той не може да бъде принуден от полицията да се върне при родителите си в Пловдив.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024