Картата neon на tbi bank вече позволява пазаруване с до 110 дни безлихвено финансиране Снимка: © tbi bank

Потребителите с безплатната дебитна карта neon на tbi bank вече могат да пазаруват с нея дори да нямат налични средства по сметката си. По този начин tbi добавя още една функционалност към картата neon, с която прави ежедневното пазаруване по-удобно и по-достъпно.

За да се възползват от опцията за пазаруване с пари на банката и разделяне на плащанията на три равни вноски с 0% лихва, клиентите трябва да имат активиран шопинг лимит, което става за по-малко от 5 минути през през мобилното приложение на tbi.

След като шопинг лимитът (до 5000 лв.) бъде одобрен, всеки може да пазарува с картата neon и да разделя плащанията в рамките на този лимит, независимо от наличността по разплащателата сметка.

Клиентите могат да пазаруват в любимите си физически или онлайн магазини и след това да разделят плащанията за направените покупки на три равни месечни вноски с до 110-дневно безлихвено финансиране от банката, както и на шест или дванайсет месечни вноски – с много ниска такса от 1.5%. Разделянето на плащания става с няколко клика в приложението.

Taka neon на практика се превръща в дебитна и шопинг карта в едно, казват от банката.

Откриването и поддръжката на сметка и карта, както и повечето ежедневни банкови операции през приложението на tbi остават безплатни.

„Клиентите ни вече няма да се притесняват за финансите си всеки месец преди заплата. Те ще могат да пазаруват с финансиране от банката, дори без да плащат лихва за това. Много хора не вярваха, че е възможно в България да има безплатно ежедневно банкиране, но ние го предложихме на клиентите. Не спряхме обаче дотук, а продължаваме постоянно да добавяме нови и нови функционалности към neon и tbi bank app, с които улесняваме ежедневието на българите“, казва управляващият директор на tbi Питър Барон.

управляващият директор на tbi Питър Барон.

Дебитната карта VISA neon може да се поръча безплатно през мобилното приложение на tbi bank. Разплащателната сметка към картата е безплатна – няма такси за откриване и поддръжка, за преводи, плащания на сметки и т.н. По сумата към карта neon дори има лихва от 2.1% (за до 2000 лв.). Клиенти с повече налични средства могат изгодно да открият и депозит през мобилното приложение – преференциалните лихви достигат до 3% и са най-високите в България.

tbi bank непрекъснато добавя нови функциoналности към картата neon и мобилното приложение за още по-добро клиентско преживяване.

Скоро предстои услугата да бъде въвместима с Google Pay и Apple Pay, което ще позволи клиентите да плащат безконтактно само с телефона си.

Каролина Софрониева, tbi Да бъдеш challenger банка на българския пазар: tbi за безплатната карта neon и услугата за разделяне на плащания


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Бритни Спиърс ще плати милиони на баща си, за да сложи край на делото за попечителство

Звездата твърди, че не е получила "справедливост" в съдебния процес

18:31 - 29.04.2024
Текстове от партньори

Много повече общуване в чужбина с A1 Roaming Revolution

17:59 - 29.04.2024
Европейски дневници

ЕС се готви да разследва Facebook и Instagram, включително за прокремълска пропаганда

ЕС ще проверява работата на Meta с руската дезинформация в социалните ѝ мрежи

17:23 - 29.04.2024
Технологии

Институтът за Big Data в СУ ще черпи опит за високи технология от Япония

Той ще си сътрудничи с университета в град Цукуба

16:40 - 29.04.2024
Важно днес

Ердоган с важно послание към НАТО, подкрепи Марк Рюте за генерален секретар

Нидерландският премиер е сочен за фаворит за поста на Йенс Столтенберг

15:21 - 29.04.2024
Важно днес

Никола Минчев отрича да има нещо общо с казуса с подписите за "Корал"

Прокуратурата призна, че от август 2023 г. се занимава с казуса

14:32 - 29.04.2024
Важно днес

"Политиката може да е брутална". Най-младият първи министър на Шотландия подаде оставка

Хумза Йосаф положи клетва точно преди 13 месеца

14:17 - 29.04.2024