Ким Катрал все пак ще се появи в "And Just Like That" Снимка: © HBO

За една нощ вселената на "Сексът и градът" ще бъде отново цяла. Ким Катрал ще се появи отново в емблематичната си роля на Саманта Джоунс във финала на втория сезон на "And Just Like That“ - спин-оф сериала на "Сексът и градът“.

Точно преди една година актрисата защити решението си да не се превъплащава отново в забележителния образ на Саманта. Тогава Катрал припомни, че е намерила сценария на потенциален трети филм от поредицата "Сексът и градът" за банален и неадекватен за развитието на героинята ѝ. Сюжетът е ,,пълно копие" на новия сериал.

Въпреки това Саманта ще се появи отново.

Какво се знае до момента?

Ким Катрал ще бъде само в една сцена. Изданието Variety съобщава, че актрисата е заснела диалог на 22 март в Ню Йорк, без да се вижда или да говори със звездите от сериала Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и други, или с режисьора Майкъл Патрик Кинг.

"Сексът и градът", Ким Катрал, Сара Джесика Паркър

Във въпросната сцена Саманта, която в сериала се е преместила в Лондон, ще проведе телефонен разговор с Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър). В първия сезон на "And Just Like That“ Кари се свърза по чат с отчуждената Саманта, а на финала двете правят план да се видят, за да се помирят.

Известната дизайнерка на костюми от "Сексът и градът“ Патриша Фийлд, която не е работила по новия сериал, облича Ким Катрал за сцената на Саманта.

Появата на Катрал няма да бъде продължение на образа ѝ в сюжета на сериала. Поне засега.

И все пак завръщането на Саманта под каквато и да е форма със сигурност ще развълнува феновете на "Сексът и градът". Многобройни почитатели настояваха дори за миг да зърнат любимата си еманципирана дама, която постави „сексът“ в новаторския сериал, който се излъчваше по HBO в продължение на шест сезона от 1998 до 2004 г. Бяха заснети и два пълнометражни филма с историята на Кари, Саманта, Миранда и Шарлот.

Ким Катрал все пак ще се появи в "And Just Like That"

През 2016 г. Катрал публично обяви, че е приключила с ролята на Саманта. Според нея сценарият за предложения трети филм бе в пълно противоречие с героинята ѝ.

„Предпочитах всички ние да се обедим около някакво събитие, което да оправдае трети филм“, каза Катрал през 2022 г. „Това не се случи.“

Решението ѝ да се отдръпне от продукцията доведе до публичен скандал със Сара Джесика Паркър. Когато Майкъл Патрик Кинг и Паркър подновиха "Сексът и градът" като нов сериал за HBO Max през 2021 г., Катрал не беше потърсена да изиграе Саманта и "And Just Like That" добави нови герои в живота на Кари , Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристен Дейвис), за да заемат нейното място. Отзивите на публиката, разбира се, бяха разнопосочни.

По време на прес турне миналата година Паркър и Кинг коментираха, че не могат да си представят сценарий, в който Катрал отново играе Саманта. Но тъй като вторият сезон на "And Just Like That" вече се снимаше в Ню Йорк миналата зима, Кейси Блойс, председателят и главен изпълнителен директор на HBO и съдържанието на Max, се обърна към Катрал с молбата отново да влезе в обувките на Саманта. Смята се, че именно Блойс е убедила актрисата да се съгласи.

Последно Катрал участва във филма "About My Father” с Робърт де Ниро. Следващата ѝ роля е на гримьорка в драмата на Netflix "Glamorous“, чиято премиера е на 22 юни.

Вторият сезон на "And Just Like That" също тръгва на 22 юни, но сцената на Катрал като Саманта няма да бъде излъчена до август. На 1 юни актрисата сподели новината за участието си в сериала чрез публикация в Instagram, на която написа "Честит Прайд (месец)".


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Радан Кънев: Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи

Евродепутатът не смята, че промените в конституцията, могат да доведат до криза

18:31 - 28.03.2024
Важно днес

Сарафов, Гешев и Цацаров са извикани на изслушване в комисията за Нотариуса

Последните трима главни прокурори ще бъдат изслушани във връзка с мрежата около Нотариуса

18:24 - 28.03.2024
Технологии

Сам Банкман-Фрийд беше осъден на 25 години затвор за финансови измами

Фрийд каза пред съда, че съжалява.

17:55 - 28.03.2024
Живот

Бонуси от $75 хил. за всяко родено дете. Как Южна Корея се бори с демографската криза

Компании обещават хиляди долари бонуси за тези свои служители, които решат да станат родители

17:22 - 28.03.2024
Важно днес

Хванаха дипломатическа кола с мигранти на "Капитан Андреево"

По информация на телевизията зад волана на автомобила е бил виетнамски гражданин с дипломатически имунитет.

17:06 - 28.03.2024
Важно днес

Нова предизборна рокада в Митниците: Павел Манченко поема столичната служба

Герой от записите "Ало, Ваньо" ще управлява Митници София

16:30 - 28.03.2024