Кирил Петков катастрофира с кола на НСО, починал е водачът на другия автомобил

Автомобил на НСО, в който се е возил съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков, е катастрофирал край Аксаково (обл. Варна) около 17:30 ч. в четвъртък.

"Катастрофата е причинена от внезапно изскочил автомобил от път без предимство. В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 год. Полиция е пристигнала веднага, има пострадали", съобщават от партията.

Снимка на Найо Тицин от мястото на злополуката показва много сериозни щети по автомобила, в който би трябвало да са пътували възрастните хора.

По-късно от НСО потвърдиха, че автомобилът, в който е пътувал Кирил Петков, се е движил на път с предимство, което е било отнето от другата кола.

При удара е пострадал тежко водачът на другия автомобил, който впоследствие е починал. Жената, която е пътувала с него е настанена в болница в тежко състояние. Кирил Петков и шофьорът от НСО не са пострадали.

"Националната служба за охрана оказва пълно съдействие на МВР и на компетентната Военно-окръжна прокуратура за изясняването на фактите и обстоятелствата около инцидента," съобщават от НСО.

Експертиза предстои да уточни скоростта, с която се е движила колата на НСО.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Радан Кънев: ПП-ДБ няма политическо бъдеще в сегашния си вид

Трудната задача е да се запази единството и да се направи промяната

15:25 - 16.06.2024