Кои са големите победители в "Продукт на годината" в България за 2021

BILLA, Kaufland, Ariel и Нестле са сред големите победители в конкурса „Продукт на годината“ в България.

На онлайн церемония във Facebook бяха отличени най-иновативните продукти и услуги, лансирани на пазара у нас през последните 18 месеца. Водещият Орлин Павлов и някои от най-популярните български инфлуенсъри - Мила Михова, Божана Кацарова, Ина Живова, Маги Александрова, Боян Тодоров и Ивайло Захариев, представиха тазгодишните победители.

Конкурсът се организира за пета поредна година, а победителите в категориите се излъчват чрез независимо национално представително проучване, реализирано за страната от авторитетната изследователска агенция Nielsen International. Анкетата се провежда сред 2000 респонденти.

"Избран Продукт на годината" е най-голямата световна награда за иновации на продукти и услуги, гласувана от потребителите. Конкурсът вече се провежда в повече от 45 държави на всички континенти с една основна цел: да насочва към най-новите продукти на пазара и да отличи компаниите производители за тяхната иновативност и високо качество.

В надпреварата у нас участваха продукти и услуги от най-разнообразни категории: Храни, Напитки, Продукти за домакинството, Електроника, Козметика, Бяла и черна техника, Финансови продукти, Лекарства без рецепта, Финанси и т.н.

Всички победители са:

В категория Мини Вафли – Нестле Мура Минис, нов продукт в мини размер за портфолиото на Нестле, при производството на който е приложен екологично щадящ процес с използване над 60% по-малко вода.

В категория Безалкохолни напитки – Green Cola. Първата серия газирани напитки в България с естествен подсладител Стевия.

В категория Приложения и програми за лоялност – BILLA App, което предоставя дигитализиране на вече съществуваща програма за лоялност с прехвърляне на цялата история на клиента и запазване на натрупаните бонуси; множество допълнителни и полезни функции като списък за пазаруване и персонални ваучери, които дават отстъпки спрямо индивидуалните потребителски навици на ползвателя.

В категория Бебешки пелени – Pampers Active Baby, с подобрение на пелените Pampers с нов дизайн, лесни за слагане и събуване с технология 360 Fit.

В категория Перилни препарати – Ariel Allin1 PODS – новата и усъвършенствана формула премахва петната както никоя формула на Ariel досега, дори при пране на 30 °C. Осигурява по-ефективен и оптимизиран цикъл на пране, освобождавайки съставките в точното време, за да премахне необходимостта от използването на множество продукти.

В категория Препарати за съдове – Fairy Extra+ - с нова активна съставка за отстраняване на мазнините.

В категория Точени кори – Брей! Точени кори, част от серия продукти на Кауфланд, произведени с използване на екологични технологии, които щадят природата.

В категория Колбаси и деликатеси – Брей! Горнооряховски суджук, част от серия продукти на Кауфланд, произведени с използване на екологични технологии, които щадят природата.

В категория Кисели млека – Брей! Кисело мляко, част от серия продукти на Кауфланд, произведени с използване на екологични технологии, които щадят природата.

В категория Бози – Брей! Боза със захар без консерванти, част от серия продукти на Кауфланд, произведени с използване на екологични технологии, които щадят природата.

В категория Лютеници – Брей! Лютеница класик едросмляна, част от серия продукти на Кауфланд, произведени с използване на екологични технологии, които щадят природата.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Протестиращи блокираха входа на "Лувъра" и разгневиха туристите в Париж

Протест срещу пенсионната реформа блокира влизането в Лувъра

15:32 - 27.03.2023

Папа Франциск - модна икона? AI-генератор "облече" Светия отец в пухено яке и кецове

Midjourney създава все по-реалистични - напълно фалшиви - изображения

14:53 - 27.03.2023

Училища в София, Варна и Бургас са евакуирани заради фалшиви заплахи за бомба

Извършителите не са се обадили по телефон, а са изпратили мейли

14:24 - 27.03.2023

Как TikTok проваля разширяването на най-големия завод за боеприпаси в Норвегия

"Развитието ни е под въпрос заради сървъри с клипове на котки"

09:56 - 27.03.2023

Елисавета Белобрадова: Това не е игра. Това е битката за парламентарната ни демокрация

Правителство с план за управление минимум до местните избори е основната цел

09:18 - 27.03.2023

Ден след присъда за домашно насилие Орлин Гигов е арестуван отново, още 2 жертви проговориха за него

Бившият служител в МВР болница е арестуван за пореден път на 23 март

08:49 - 27.03.2023