Коледната картичка на Уилям и Кейт отбелязва нова глава в живота на семейството Снимка: © Джош Шинър

Принц Уилям и Кейт Мидълтън пуснаха семейната си коледна картичка за 2023 г. Снимката, дело на модния фотограф Джош Шинър, е правена по-рано тази година.

Изображението показва двойката, позираща с трите си деца - принц Джордж (10 г.), принцеса Шарлот (8 г.) и принц Луи (5 г.).

Коледната картичка на Принц Уилям, Принцеса Кейт, Джордж, Шарлот и Луи

Черно-белият портрет се различава от миналогодишните коледни картички на Уилям и Кейт. Те обикновено споделят цветни снимки, направени на открито, докато тазгодишната изглежда е заснета в студио.

Всички носят бели ризи. Кейт и Шарлот са с дънки, докато момчетата и баща им - с тъмни панталони. Само на ризата на Джордж се вижда логото на модната компания "Ralph Lauren".

Модното списание "Vogue" смята, че картичката отбелязва "нова ера" за петчленното семейство, което миналата година се премести във вилата "Аделайд Котидж", Уинзор Грейт Парк, след близо 11-годишен престой в двореца "Кесингтън".

Децата на кралската двойка са записани да учат в близкото училище "Ламбрук" в Аскот. Очаква се Джордж, подобно на баща си, да отиде в пансиона на училище "Итън" след няколко години. Сегашният дом на Уилям и Кейт е само на около 15 минути път от кампуса. Семейството е и на по-малко от час от имението "Бъкълбъри", където живеят родителите на Кейт.

По-рано тази седмица Уилям, Кейт и децата пристигнаха в тандем за коледна служба в Уестминстърското абатство, облечени в червено, бяло и синьо - цветовете на британското знаме.

След като изпратиха писма до Дядо Коледа, децата се присъединиха към родителите си в църквата за третия концерт „Заедно на Коледа“, който ще бъде излъчен на Бъдни вечер във Великобритания.

Междувременно коледната картичка на Чарлз и Камила е снимка, направена директно след коронацията в двореца Бъкингам на 6-и май тази година.

Изображението е дело на Хюго Бърнард, който е фотограф на двойката от сватбата им през 2005 г. Бърнард направи и официалните сватбени портрети на Уилям и Кейт през 2011 г.

Кралската традиция, която разделя принц Уилям и Кейт Мидълтън на Коледа Кралската традиция, която разделя принц Уилям и Кейт Мидълтън на Коледа


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024
Важно днес

Шествия на агитките на "Левски" и ЦСКА ще затруднят движението в София

Очаква се кръстовището на Орлов мост да бъде затворено за кратко около 15:15 - 16:00 ч.

12:33 - 27.04.2024
Важно днес

Русия атакува украинската енергетика в три области

Ударени са четири топлоелектрически централи

11:06 - 27.04.2024
GEN Z дневници

Vol. 19: Кой изобщо слуша Тейлър Суифт, гълъб в парламента, сбогом "Ема Стоун"

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z поколението в "Булевард България"?

10:22 - 27.04.2024