Коледни подаръци за смарт момичета от Yettel Снимка: © Getty

Със сигурност сме чували не една история за мъж, който е подарил на съпругата си комплект ножове, някоя тенджера или пък фурна. Знаем и за последиците от това…

Независимо от опита, който сме натрупали в избирането и подаряването на подаръци, едно е ясно: Той никога не ни е достатъчен.

Не всички жени обичат да готвят, но всички харесват да (се) снимат, да споделят моменти в социалните мрежи, да лайкват и да коментират.

За да улеснят част от мъжката аудитория от Yettel са направили практични предложения за смарт подаръци, които могат да се купят от онлайн магазина на телекома.

Приемете ги като подаръци за технологични майки, жени и дъщери. Преди празниците получавате и намаление от 15% за цялата гама аксесоари, предлагана от оператора.

Освен това, всички смартфони идват с три вместо стандартните две години гаранция, а поръчката от онлайн магазина е с безплатна доставка за цялата страна.

Ето и някои от предложенията:


Комбинация за добро начало на деня - MOTOROLA Edge 40 + Кафемашина Philips EP5441/50

На голяма част от хората животът им всяка сутрин започва точно така - кафе и/или капучино и бърз скрол през социалните медии. Намираме идеята да се обвържат точно тези два продукта за доста оригинална.

MOTOROLA Edge 40 има много кадърна 50 мегапикселова основна камера, 32 мегапикселова предна камера за селфита, екран със 144Hz опресняване - т.е. доста бърз и 68W турбо зареждане. Всичко това съчетано с атрактивен дизайн… и с кафе машина Philips EP5441/50.

Освен познатото ни еспресо, тя предлага избор от 12 различни кафе напитки като: лате, американо, капучино и други. Кой е казал, че подаръкът трябва да е само за един, нали?


Fashion позиция - HUAWEI WATCH GT 4

Това е един от най-забележителните дамски смарт часовници на годината. Истината е че и доста мъже го харесват, както и че Huawei никога не го дефинираха като специфично предназначен за единия пол. Между другото кажете на един мъж, че нещо е само за жени и гледайте какво става - първо, благодарение на Хари Стайлс, доста от Gen Z-тата откраднаха перлите на бабите си, след това лака за нокти на приятелките си, а накрая и Брад Пит се появи в пола.

През декември, голяма част от продуктите на Huawei освен че са на промоционална цена, вървят с допълнителен подарък – безжични слушалки Huawei FreeBuds SE 2. Без да са топ продукта на марката, слушалките са добро всекидневно допълнение.

Часовникът на снимката е с пиано верижка - комбинация от златно и сребърно. Деликатният корпус не трябва да ви заблуждава, този часовник може много - измерва тренировъчното натоварване, прави мониторинг на стреса, разполага с компас, следи сърдечната честота и има дори календар за овулация, който освен базиран на броене на дните, мери и температурата.

Huawei Watch GT 4 е съвместим не само с Android, но и с IOS, а батерията му държи без проблем по около седмица.

Huawei Wacth 4 GT Памела, Huawei, Барселона: най-накрая нов модел часовник и за жените


Да поговорим за бизнес със Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra - това е флагманът на Samsung и в известен смисъл въобще на Android телефоните. Този неповторим цвят на нежна лавандула придава на иначе доста бизнес ориентираното смарт устройство, деликатен женски чар.

В S23 Ultra има всичко „най“ - от дисплея през системата от камери до батерията. Може да снима 8К видео и да се справи с много предизвикателни игри. Писалката, т.нар. s-pen дава също доста интересни възможности - включително като дистанционно за камерата на телефона.

Да се каже, че Samsung Galaxy S23 Ultra е аксесоар, би било лека обида към него, защото той е много повече - по спецификации повече прилича на лаптоп, като дори и в тази конкурентна сфера доста екземпляри биха му завиделли.

Освен този смартфон, който е на промоционална цена през декември, към него Yettel Ви подаряват новото поколение безжични слушалки – Samsung Galaxy Buds FE.


От iPhone по-високо няма

Щом жена ви или дъщеря ви смята, че Apple правят най-добрите снимки, кой сте вие, че да спорите?

Както е известно iOS потребителите си живеят в тяхната екосистема.

Затова и предложението на Yettel е по-комплексно. То гласи, че ако закупите новия iPhone 15 Pro с план Тотал Unlimited и часовник Apple Watch от серията S9 LTE, ще получите отстъпка на стойност 200 лева.

Разбира се, тези артикули можете да разделите между двама души, като едва ли има нужда да ви гарантираме, че ще ги зарадвате.


За много практичнитe - Motorola Moto G72 + Philips Handstick XC8347

Започнахме листа с продуктови предложения, със смартфон на Motorola и кафемашина – Philips. В този дух и довършим, разликата тук е първо в модела на смартфона и второ, че продуктът на Philips не е кафемашина, а вертикална прахосмукачка 3-in-1 с вграден моп и продължителност на работа до 80 минути. Това предложение отново попада в графата “практични подаръци за двама”, което е супер.

Разбира се, вие може да задържите прахосмукачката за собствени нужди или още по-добре – да я подарите на семейството с обещанието, че ще я ползвате редовно.

Моделът на телефона е от ниския среден клас и е идеален за по-малки деца или възрастни роднини. Батерията му държи добре, снимките, при достатъчна осветеност, са напълно прилични.

Ако вече сме ви замислили, но ви трябват още малко аргументи, от Yettel пазят един за финал - възможността от 6 месечно безплатно “пътуване” из съдържанието на Storytel.

Партньорството между двата бранда е от септември, а офертата важи за всеки клиент на телекома, който през този месец заяви абонаментен план „Total Unlimited 59.99“.

Ако не сте пробвали още портала за аудиокниги - горещо ви го препоръчваме. Прави презокеанските полети по-леки, както и всяко досадно занимание една идея по-приятно.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Училище за русалки: Петя, която превръща приказката в реалност

Въпрос към момичетата: Колко от вас като деца са мечтали да станат русалки? 

18:30 - 28.04.2024
Важно днес

Петков: Пеевски държи влиянието в прокуратурата и службите, а Борисов - гласовете, за да няма реформа

Според Петков преговори след изборите са възможни само ако Борисов се "разкачи" от Пеевски

18:18 - 28.04.2024
галерия

Tenniscore - новата модна тенденция, вдъхновена от Зендея и "Challengers"

Външният вид на tenniscore включва смесица от традиционни тенис стилове с елементи от тихия лукс

17:45 - 28.04.2024
Технологии

Apple обмисля важно решение за следващия си iPhone: как да вкара изкуствен интелект

Технологичният гигант обаче вече има конкуренция на пазара по този въпрос

16:53 - 28.04.2024
Важно днес

Илхан Андай: Елена Йончева е ефектен трансфер за ДПС, но тя е бомба със закъснител

Според журналиста Илхан Андай номинацията на Йончева не е най-доброто, но е необходимото за ДПС

16:10 - 28.04.2024
Живот

Волейбол под Айфеловата кула и коне във Версай. Париж вече се подготвя за Олимпийските игри

Само на няколко метра от Айфеловата кула вече се строи временен стадион за плажен волейбол

14:45 - 28.04.2024
Важно днес

Борисов: Мои противници на тези избори не са ПП-ДБ, а "Възраждане" и БСП

Борисов е готов ГЕРБ да управлява, но с "наши премиери и министри"

12:20 - 28.04.2024
Важно днес

Журналисти са арестувани в Русия заради сътрудничество с екипа на Навални

Двамата журналисти са обвинени в "екстремизъм"

11:30 - 28.04.2024
Важно днес

Турция не отказа среща по темата "Боташ" и поиска сътрудничеството с "Булгаргаз" да продължи

Турция засега не показва готовност за прекратяване на споразумението с "Булгаргаз"

09:46 - 28.04.2024