Краси Радков, Ивет Горанова и Станислава Ганчева са водещите на предаването, с което екипът на Слави Трифонов се връща в bTV Снимка: © Screenshot bTV

Актьорът Краси Радков, съпругата му Станислава Ганчева и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова са водещите на предаването „Бягство към победата“2, което се завръща в ефира на bTV през септември.

Първият сезон на предаването е излъчен през 2009 година, като част от "Шоуто на Слави" и е продуцирано от компанията 7/8.

Реализацията на втория сезон е поверена на „ЕМД Ентертеймънт“ и Евгени Димитров – Маестрото, ръководителят на "Ку-ку бенд", един от най-доверените хора на Слави Трифонов от десетилетия насам.

ЕМД Ентертеймънт" е учредена на 9 февруари и е регистрирана на 16 февруари 2024 г. с капитал от 500 лв.

Дружеството е еднолична собственост на Димитров - единствената от общо 6 фирми с негово участие в Търговския регистър, в която той не се води съдружник или член на управителен съвет заедно със Слави Трифонов.

В информацията за първия сезон на предаването "Бягство към победата“ се посочваше, че това е "най-сериозното начинание по отношение на организация, реализация, логистика, транспорт, заснемане и постпродукция, правено в България", поне към 2009 г.

Отношенията между Трифонов и bTV (при предишния собственик на медията) бяха обтегнати в продължение на години.

"Шоуто на Слави" спря да се излъчва през лятото на 2019 г., когато изтече и договорът на продукцията с bTV. Няколко месеца по-късно беше създадена ТВ 7/8, а паралелно с това бе основана и политическата партия "Има такъв народ", чиито депутати са част от екипа сценаристи и водещи на Трифонов.

Търговското дружество зад ТВ 7/8 е "Статис" АД, чийто председател на съвета на директорите е Евгени Димитров - Маестрото - т.е. bTV се е съгласила да си партнира с мениджъра на частната телевизия на Слави Трифонов в риалити формат, създаден от екипа на Слави Трифонов.

Завръща ли се Слави Трифонов в bTV?


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Кино и сериали

Изживейте магията на Хогуортс със специалната селекция „Перон 9¾“ в EON Видеотека

Всички филми за Хари Потър и Фантастични животни – от първото писмо до Хогуортс до последната битка за съдбата на магьосническия свят.

16:36 - 18.09.2024
Бизнес

Лихвите по депозити достигнаха 3,5% в приложението на tbi bank

Инфлацията вече не "яде" спестяванията

14:13 - 18.09.2024