Мария Бакалова ще се снима в шпионска комедия със Себастиан Стан Снимка: © Getty Images

Холивудската мечта за Мария Бакалова продължава. Българската актриса ще участва в шпионска комедия, продуцирана от филмовото студио Paramount, съобщава изданието "Deadline".

Тя ще си партнира със Себастиан Стан (Pam & Tommy), а неозаглавеният проект все още е в много ранен етап на разработка. За сценария ще се погрижи Джени Бикс, чийто предишни трудове включват работа по "The Greatest Showman", "Welcome to Fletch" и няколко епизода по сериала "Sex and the City".

Историята на новия филм ще се фокусира върху двоен агент, който достига до успеха. За режисьор се спряга името на Пол Фейг (The School for Good and Evil), който да продуцира лентата заедно с Лора Алън Фишер и носителката на награда "Еми" Емили Герсон Сайнс.

Екранният партньор на Бакалова - Себастиан Стан - получи първите си номинации за наградите "Еми", "Златен глобус" и "Изборът на критиците" за ролята му на Томи Лий в популярния сериал "Пам и Томи". Актьорът е известен и с превъплъщението му в Зимния войник от филмите във вселената на Марвел.

Звездата на Бакалова в Холивуд изгря с участието си във филма "Борат", с което тя стана първата българска актриса, номинирана за награда "Оскар". Съвсем наскоро тя завърши и снимките по нов български късометражен филм, като е част и от продуцентския му екип.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

За първи път Делян Пеевски ще води листата на ДПС в Кърджали

Джевдет Чакъров може да води листата за евродепутати на Движението

12:04 - 06.05.2024