След шахматната партия с Роналдо за Louis Vuitton Меси се завърна соло Снимка: © Louis Vuitton

Победителят може да е само един. След популярната кампания на Louis Vuitton с Кристиано Роналдо и Лионел Меси, единият играч се завърна соло за втора реклама на френската луксозна марка.

Рекламната кампания от ноември 2022 г. показа двамата водещи футболисти в света от двете страни на импровизирана шахматна дъска - всъщност куфар на Louis Vuitton. Сцена, вдъхновена от известна партия в шаха, завършила наравно. Впоследствие Световното първенство определи Меси за победител на футболното игрище, след като успя да изведе Аржентина до титла за първи път от 1986 г.

Сега играчът на Пари Сен Жермен участва в нова кампания на Louis Vuitton, наречена "Horizons Never End“. Клипът е заснет от британския фотограф Глен Лучфорд, прочул се през 90-те години на миналия век с фотографиите си на Кейт Мос за Prada.

Меси е на летище с куфара "Horizon" на луксозния бранд. Видеото проследява пътя му от терминала до самолетната писта.

Куфарът "Horizon" е пуснат за първи път през 2016 г. и е проектиран от австралийския индустриален дизайнер Марк Нюлсън. Артикулът е описан като ултралек и е с естествена телешка кожа.

Рекламата с участието на Меси и Роналдо постигна голям успех в дигиталното пространство, като помогна на Роналдо да стане първият човек, надминал 500 милиона последователи в Instagram.

Това обаче далеч не е първа кампания на Louis Vuitton с участието на легендарни футболисти. През 2010 г. брандът показа "Core Values", включваща Пеле, Марадона и Зинедин, които играят джаги.

Между 2008 и 2017 г. Меси и Роналдо си оспорваха всяка награда Златна топка. Отличието се дава на най-добрия футболист в света. Меси разполага с 6 статуетки, а Роналдо с 4.

Louis Vuitton имат и богата история в производството на кутии за трофеи за спортове като тенис, баскетбол, ръгби и Формула 1. Луксозният бранд си партнира с международният ръководен орган на футбола FIFA от 2010 г. В допълнение към дизайна на калъфа за трофея на Световната купа, Louis Vuitton пусна и капсулна колекция от кожени изделия с футболна тематика.

Стотици хиляди фенове на Аржентина празнуват шампионската титла по улиците на Буенос Айрес Шампиони на света: Най-щастливият ден за Аржентина в снимки


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Модните тайни на Gen Z

Новата кампания на Fashion Days е посветена на The Gatekeepers

11:43 - 18.04.2024
Важно днес

Даниел Митов: Изборът ми в МВнР ще е тест за геополитическата ориентация на Радев

Митов заяви, че е готов да приеме поста, но не му е "самоцел".

10:54 - 18.04.2024