Моментите, заради които си струва да бъдеш пред екрана Снимка: © Getty Images

Коледа и Нова година са най-ценното време за хората, които се чувстват най-добре в домашния си уют - в компанията на близки, с вкусна храна на масата и с любими филми, сериали или спорт по телевизията.

Това е и моментът, в който с един ход можете да направите точния подарък на цялото семейство - от него ще са доволни и децата, и тийнейджърите, и родителите им, и феновете на спорта, и на киното или на документалистиката.

Yettel предлага перфектната оферта за телевизия или пакет "телевизия и интернет" за 1 лв. на месец за първите 6 месеца, с включени допълнителни пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus за 3 месеца.

Това означава, че по време на празниците няма как да изпуснете най-големите спортни събития - като мачовете от Висшата лига на Англия и сблъсъците от NBA с участието на Александър Везенков.

А за началото на 2024 година големите шампионати отново се подновяват след зимната пауза: Серия А, Ла Лига, Шампионска лига и много тенис с участието на Григор Димитров, Новак Джокович, Рафа Надал и останалите звезди.

Освен екшън по стадионите и арените - в Yettel TV има и достатъчно предложения за хората, които предпочитат по-спокойна атмосфера.

Yettel TV отскоро предлага видеотеката на National Geographic. Като част от пакет TV Max, без допълнително заплащане, потребителите могат да се насладят на емблематичните поредици, свързани с природа, история, наука и много други. Така че дори когато децата са ваканция, да може заедно да гледате нещо, което да обогати общата им култура.

И то без семейни "войни" за дистанционното.

Yettel TV е достъпна на всички телевизори чрез Smart TV Box. С всеки план за ТВ и интернет получавате един включен Smart TV Box, като могат да се добавят още екрани за гледане - на смарт устройства или чрез допълнителни Smart TV Box. Ако имате смарт телевизор (LG, Samsung, или някой с Android TV), можете да инсталирате приложението Yettel TV и да гледате телевизия без допълнително Smart TV Box устройство.

Може и на лаптоп. Съдържанието е поднесено по удобен и интуитивен начин.

Телевизията се предлага като пакетна услуга в комбинация с интернет, както и като самостоятелна такава, а ТВ пакетите са: TV Favorite със 100+ канала (65+ HD) и TV Max с 200+ канала (110+ HD).

А най-хубавото е, че може да бъде взета и без договор – активира се лесно и удобно изцяло онлайн и може да бъде спярана по всяко време, без неустойка.

И ако Коледата е свързана с качествено съдържание, то устройствата, на които може всичко това да се гледа, правят празниците само още по-хубави.

Yettel има и още много оферти, които ще допаднат на всички.

Повече хора вкъщи по празниците означава и повече претенции за това какво да се гледа. Възможно е на някой да му се падне да следи футболния мач на телефона си, например. Няма проблем.

Yettel са помислили и за този вариант, в който с една поръчка можете да зарадва най-малко двама души у дома.

Това е офертата MOTOROLA Moto G32 128GB + Philips Airfryer или MOTOROLA Edge 40 5G 256GB + кафемашина Philips. Точно така, от Yettel може да вземете комплект от смартфон Motorola и уред за дома с голяма отстъпка и безплатна доставка до удобен адрес в България. Офертата важи с всеки план Total Unlimited.

Ако сте от хората, които до последно отлагат пазаруването на подаръци и никога не ви остава време, това е начинът да отбележите "победен гол в добавеното време", както се казва на спортен език.

Празниците спокойно могат да преминат без лудницата от пазаруването и лутането в търсене на подходящ подарък за всеки близък човек. Всичко е на едно място, а спокойната и приятна ваканция вече може да започне.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Европейски дневници

ЕС се готви да разследва Facebook и Instagram, включително за прокремълска пропаганда

ЕС ще проверява работата на Meta с руската дезинформация в социалните ѝ мрежи

17:23 - 29.04.2024
Важно днес

Ердоган с важно послание към НАТО, подкрепи Марк Рюте за нов генерален секретар

Нидерландският премиер е сочен за фаворит за поста на Йенс Столтенберг

15:21 - 29.04.2024
Важно днес

Никола Минчев отрича да има нещо общо с казуса с подписите за "Корал"

Прокуратурата призна, че от август 2023 г. се занимава с казуса

14:32 - 29.04.2024
Важно днес

"Политиката може да е брутална". Най-младият първи министър на Шотландия подаде оставка

Хумза Йосаф положи клетва точно преди 13 месеца

14:17 - 29.04.2024
Технологии

Няма ляво, няма дясно - Huwei FreeClip и синия океан от възможности 

Дизайнът не е случаен – този модел попада в нова категория - т.нар. open fit

13:00 - 29.04.2024
Важно днес

Отказва ли се Санчес от премиерския пост след разследването за корупция срещу жена му

Премиерът на Испания обяви своето решение, след като пет дни спря да изпълнява публичните си задължения

12:22 - 29.04.2024