Моят dm-App: Любимият шопинг списък е в телефона ви

Имало едно време едно време. В него всичко се случвало бавно и сякаш никой не бързал за никъде. Хората пазарували като си правели списъци и отивали в различни магазини за всеки продукт, който трябвало да вземат. На едно място за сапун, на второ – за храна за кучето, на трето – за нещо за закуска.

Това време вече го няма. Днес пазаруването не е въпрос на дълги размишления, списъци и сравняване на цени, а на намирането на решение как да се сдобием с каквото ни трябва бързо и да разчитаме на качество без да се опираме на метода проба-грешка.

В тон с времето, любимите ни dm напомнят за Моят dm-App, който прави всичко още по-лесно. С него ни се спестява не само време в обикаляне, а и време за ходене до физически магазин, тъй като всичко се случва през мобилния ни телефон.

Приложението дава възможност всеки да си отбележи продуктите, които иска да вземе по-късно.

Фенове сте на био гофретите от спелта, които са идеална закуска за възрастни и деца, но в момента не пазарувате храна? Просто цъквате на тях в приложението и по-късно няма как да забравите, че имате готова идея за закуска. Или ви харесва етеричното масло от лавандула, което с няколко капки зад ушите вечер ви осигурява дълъг и спокоен нощен сън? Отбелязвате си го и когато му дойде времето, то е там.

В Моят dm-App всичките ви талони от магазина са на едно място. Няма нужда да ги събирате физически в портфейла си и нервно да ровите за тях на касата. Достатъчно е да ги активирате от приложението и да ги сканирате чрез QR кода на касата и намаленията, които ви се полагат по тях, ще са налични.

Едно от най-съществените удобства на приложението е списъкът с любими продукти, който може да се ползва и като дигитален списък с покупки в магазина.

Denkmit Омекотител за пране Himmlische Frische, dmBio Био пастет Тоскана с чушки и домати, ebelin Четка за лесно разресване от бамбук – всичко е на един клик разстояние и е запаметено на най-сигурното място: в телефона ви, който, признайте си, винаги е във вас.

С Моят dm-App можете също така да ползвате търсачката, включително да откривате продукти чрез сканиране и да получавате персонализирани препоръки.

Ако приложението ви е надушило, че често се заглеждате по храните за кучета, е вероятно в един момент да ви излезе предложение за продукт на DEIN BESTES – например богата на телешко консерва по класическа рецепта, която ще се услади неимоверно и на най-претенциозното и злоядо животно (макар че има ли такива?).

dm отдавна се доказаха като магазин за дрогерийни стоки, на който може да се разчита. С удобно работно време, добри локации и безкрайно разнообразие от продукти с високо качество, dm държат купата за любим магазин „за всичко“ от доста време.

И макар много от нас да изпитват носталгия по магазинчетата от „онова време“, трябва да признаем, че съвременната им алтернатива е много по-успешно решение.

В този смисъл безплатният Моят dm-App има своето заслужено място сред десетките приложения, с които обикновено задръстваме телефоните си.

Грим, парфюми, храна, стоки за дома, за домашните любимци и всичко останало, което сте мяркали по рафтовете на магазините, е налично и в приложението, заедно с всички екстри на онлайн шопинга.

Като на първо място от тях стои именно освобождаването на повече време, което можем да прекараме по по-пълноценен начин: като заведем децата в Южния парк, изкараме кучето на дълга разходка, изядем една бисквита, намазана с dmBio ядков крем или дори просто гледаме в една точка на стената.

Във всички случаи, онлайн пазаруването е win-win стратегия и я приветстваме с „ръцете горе“.

А добрата новина е че през септември онлайн магазинът на dm празнува рожден ден - 1 година от официалния старт.

По този повод от dm са подготвили изненади, с които да отбележат повода:

  • 15% отстъпка на всички онлайн поръчки за регистрирани клиенти.

В периода 14.09. - 20.09.2023 г. всички регистрирали се клиенти в Моят dm имат възможността да получат 15% отстъпка при пазаруване в онлайн магазина на dm или през мобилното приложение Моят dm. За да се възползвате от отстъпката, не е нужно да бъде достигната минимална стойност на поръчката.

От 15% отстъпка на всяка онлайн поръчка могат да се възползват само клиенти, които имат акаунт в Моят dm. Открийте любимите си продукти в онлайн магазина на dm и се възползвайте отстъпката още сега!

А за тези, които още нямат регистрация, могат лесно да я направят на линка: Регистрация в Моят dm (dm-drogeriemarkt.bg)

  • Безплатна доставка за регистрирани потребители, при поръчка над 25 лв.

От 00:00 на 21.09. до 23:59:00 на 27.09.2023 г. всички регистрирали се клиенти в Моят dm при покупка за минимум 25 лв. имат възможността да получат безплатна доставка при пазаруване в онлайн магазина на dm или през мобилното приложение Моят dm. За да се възползвате от безплатната доставка, е нужно да бъде достигната минимална стойност на поръчката от 25 лв.

От безплатната доставка могат да се възползват само клиенти, които имат акаунт в Моят dm и които са пазарували за минимум 25 лв. в онлайн магазина на dm или през мобилното приложение Моят dm. Поръчайте любимите си продукти и се възползвайте от безплатна доставка сега!


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Супертайфун отне живота на поне двама в Китай. Ранени са над 90 души

"Яги" е вторият най-мощен тропически циклон в света през 2024 г. досега

09:37 - 07.09.2024