Neon картата на TBI Bank интегрира Google Pay Снимка: © TBI Bank

Безплатната дебитна карта neon на tbi bank вече може да бъде добавена в Google Wallet. Така потребителите могат да правят безконтактни плащания от своите Android устройства.

За да се възползват от тази нова функционалност, клиентите на банката трябва да инсталират приложението Google Wallet на своя телефон и да добавят neon картата си към дигиталния портфейл. Това е поредната функционалност, която tbi предоставя, за да отговори на нуждите на своите клиенти, както и на глобалните тенденции в банкирането.

Банката представи своята neon карта по-рано тази година като продукт, предизвикващ банковия сектор в страната със своя модел без такси.

Neon Google pay

Всички картодържатели на neon не само не заплащат такси за поддръжка и отваряне на сметка и карта, а нещо повече - разплащателната сметка към картата носи доходност от 2.1% (за суми до 2 000 лв. и 0.15% за суми между 2 000 и 200 000 лв.).

Сега, добавяйки възможността за плащане чрез телефон за 70% от клиентите си (потребители на Android), банката прави пазаруването и разплащанията още по-лесни и удобни.

„Добавянето на възможността за плащане с neon чрез дигитален портфейл бе най-желаната функционалност от нашите клиенти. Както обещахме, ние сме тук, за да отговорим на техните нужди, и сега те могат да си насладят на пазаруването със своята безплатна дебитна карта, като просто използват смартфона си", каза Питър Барон, CEO на tbi.

"Очаквайте много нови функционалности в следващите месеци, които ще подобрят още повече клиентското преживяване и ще направят както пазаруването, така и ежедневното банкиране още по-удобни."

За потребителите на Apple устройства банката планира да представи Apple Pay до края на годината, предоставяйки възможността за плащане чрез телефон на всичките си клиенти.

* В партньорство с TBI Bank.

tbi bank, карта neon Картата neon на tbi bank вече позволява пазаруване с до 110 дни безлихвено финансиране


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Путин заплаши малките европейски страни в НАТО "да не си играят с Русия"

Руският президент пак говори за "глобален конфликт"

20:22 - 28.05.2024
Важно днес

Втори случай на паднало дърво върху кола на метри от Докторската градина в София

Минути преди инцидента по същия тротоара са минавали деца

18:01 - 28.05.2024
Важно днес

Етиен Леви и още 78 агенти на ДС са в листите с кандидати за вота на 9 юни

ПП-ДБ и ИТН нямат "ченгета" кандидати. Трима от ГЕРБ-СДС са с досие

17:25 - 28.05.2024
Текстове от партньори

Незабравимо 5G лято с 20 000 MB бонус в предплатените пакети Free2Go от Vivacom

Free2Go дава възможност на клиентите сами да избират колко минути, мегабайти и SMS-и да използват според своите потребителски навици.

17:22 - 28.05.2024
Важно днес

Проблеми на Централна гара в София: катастрофа, пострадали пътници и срив в системата

Четирима души са пострадали леко при сблъсък на пътнически влак и маневрен локомотив

17:18 - 28.05.2024