Николина Ангелкова ще рекламира здравния туризъм на българския павилион в Дубай

Бившият министър на туризма от ГЕРБ Николина Ангелкова ще направи презентация на българския павилион на световното търговско изложение Експо 2020 в Дубай на 2 февруари.

Тя ще участва в бизнес форум, посветен на балнеологията в България, който е част от тематичната седмица “Wellness & Spa“, обявиха организаторите.

Ангелкова, която в момента е депутат от ГЕРБ и и зам.-председател на Комисията по туризъм в Народното събрание, ще представи презентация на тема „България: безопасна и атрактивна туристическа дестинация. Възможности за спа, уелнес и здравен туризъм“.

На бизнес форума в българския павилион ще гостува и изпълнителният директор на „Тера Тур Сервиз“ в България – Лъчезар Тодоров. Той ще представи презентацията „„Поглезете здравето си, докато пътувате. Море. Гледки. Въздух. Земя. СПА“.

След участието на Денчев, УниБИТ не е изчерпал представителите си в Дубай. Там ще бъдат доц. д-р Румен Драганов, който е директор на Института по анализи и прогнози в туризма към Университета по библиотекознание и информационни технологии, както и доц. д-р Диана Стоянова - преподавател в катедра „Културно-историческо наследство и туризъм” към университета. Тя е член и на Изпълнителния съвет на Регионалния център за опазване на нематериалното културно наследство в Югоизточна Европа под егидата на ЮНЕСКО.

Двамата ще представят статистически данни, свързани с развитието на балнеологията в България, както и „завишения интерес на чуждестранните туристи към българските спа дестинации“.

Сред гостите е и изпълнителният директор на дигиталната платформа за хотели Touch menu Ltd – Тодор Бобев, който ще говори за „иновацията в резервирането“ - дигитално меню за хотели, ресторанти, барове и търговски центрове. В Дубай ще е и изпълнителният директор на „Албена Тур“ Красимира Стоянова.

„Всички посетители на българския павилион в първата седмица на месец февруари 2022 г. ще имат възможност да спечелят наградите на участниците в събитието: 4 нощувки ултра All Inclusive за двама в „Astor Garden Hotel“; All Inclusive спа почивка за двама в петзвезден хотел в Албена; 7 нощувки All Inclusive спа в Слънчев бряг; Едногодишен безплатен абонамент за услугите на Touch Menu“, съобщават организаторите.

БГ-павилионът на Експо 2020 в Дубай: "Лоби на соц-хотел" или "модерна архитектура" за 6 млн.

Изложението продължава до 31 март 2022 г.


Стоян Денчев и "брандът България" - от павилиона на Експо 2020 в Дубай до Летище СофияАко нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Рубли и копейки провалиха PR-кампания на канцлера на Австрия

"Патриотично" послание на Карл Нехамер се оказа илюстрирано с руска валута

17:41 - 27.09.2023

Васил Гюров и Мартин Заимов повеждат алтернативна листа за СОС

Кандидатите ще ползват регистрацията на "Обединени земеделци"

16:58 - 27.09.2023

ДАНС ще проверява как Руската църква е прехвърлена на посолството

Ще се проверява и защо е спрян достъпът на вярващите до храма

16:28 - 27.09.2023

Първият трейлър на филма за Гунди: Истинската история на легендарния футболист

Павел Иванов и Александра Свиленова влизат в главните роли на новия филм

15:53 - 27.09.2023

БНТ влезе в конфликт с авторите на сериалите "Денят на бащата" и "Войната на буквите"

Сценаристите обвиняват Кошлуков, че блокира световното им разпространение

15:31 - 27.09.2023

Държавата окончателно се отказа от проекта за батерии за 1,5 млрд. лв.

Общо 18 проекта губят финансиране по Плана за възстановяване и устойчивост

14:42 - 27.09.2023