OPPO влиза официално на българския пазар

OPPO, една от водещите световни марки за смарт устройства, влиза официално в България с продуктово портфолио, разработено за нуждите на пазара. Продуктите на OPPO ще се предлагат официално в А1 и Технополис, както физически, така и онлайн.

На специално събитие в София от компанията представиха акцента на бранда – Reno11 F 5G, смартфон, който се позиционира в средния клас и се предлага за 699 лева. На българския пазар ще дебютира и OPPO A79, чиято цена е 499 лева.

"OPPO не е просто компания за смарт телефони, а технологична компания, която обслужва глобални потребители и интегрира софтуер, хардуер и други услуги. Чрез непрекъснатите усилия на световния пазар, OPPO достига глобален отпечатък, формиран от над 60 държави и региони на шест континента. Радваме се да обявим, че сега продуктите на OPPO се предлагат през официални канали и партньори за следпродажбено обслужване в България", каза Иво Бояджиев, Head of Sales на OPPO в България.

Китайската компания, която през тази година ще отбележи 20-ата си годишнина, е официален партньор на футболната Шампионска лига, както и на двата най-големи тенис турнира в Европа – Уимбълдън и Ролан Гарос.

До края на годината се очаква OPPO да предложи на потребителите у нас и други продукти като целта е те да се предлагат и през другите два мобилни оператора.

OPPO Reno11 F е с дебелина от 7,54 мм и тегло 177 грама, което го прави много тънък и лек. Моделът ще се предлага в два цвята – Ocean Blue и Palm Greence.

Смартфонът има тройна основна камера с 64 МР главен сензор с бленда на обектива f/1.7 + 8 МР ултраширока камера с обхват 112 градуса и фиксиран фокус + 2 МР макро камерa. Селфи камерата е 32 МР. И тя, и основната записват до 4K видео при 30 к/с. Батерията е 5000 mAh. Поддържа се бързо зареждане 67W, с което пълното зареждане е факт за 48 минути.

Reno11 F 5G се захранва от чипсет MediaTek Dimensity 7050, който осигурява 6nm изчисления, позволяващи спокойствие в мултитаскинга, игрите, или сложни задачи като заснемане на 4K видео.

До 8 GB RAM и допълнителни 8 GB, налични с RAM Expansion, означават, че Reno11 F 5G може да работи с множество приложения и игри, без да е необходимо затварянето на фонови приложения. А със 128GB или 256GB памет и възможност за разширяване на паметта до 2TB чрез microSD карта, можете да се насладите на библиотека с филми и игри офлайн, което прави Reno11 F 5G идеален спътник при пътуване.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

"Не искаме да сме мегафон на правителството". Италианската обществена телевизия обяви стачка след медиен скандал

Журналистите се оплакват от опити за политически натиск

10:37 - 04.05.2024
GEN Z дневници

Vol. 20: Зендея не може да играе тенис, японци блокират Instagram гледка

И още: какво е общото между футболните фланелки и шоколада

09:51 - 04.05.2024
Живот

Д-р Чернев, д-р Чернева и лекарската грижа такава, каквато трябва да бъде

Срещаме се с две от тези екзотични птици като част от партньорството ни с Dr. Oetker

09:17 - 04.05.2024
Важно днес

Врачанският митрополит Григорий ще води литургията за Възкресение Христово

Тя започва в 23,30 на Велика събота в храма "Св. Александър Невски"

08:52 - 04.05.2024
Политика

Година по-късно - какво (не) се промени след масовите протести в Сърбия

Опозицията поведе битка срещу управляващите, но се разпадна само няколко месеца по-късно

14:39 - 03.05.2024