,,Още боли". Крис Рок за първи път проговори за шамара на Уил Смит

Година след скандала, който шокира милиони зрители по целия свят, Крис Рок проговори за шамара от Уил Смит, който получи по време на миналогодишните "Оскари".

Това е първият път, в който Рок споделя нещо за случката - в края на стедтъп шоуто си "Selective outrage" в театър в Балтимор вечерта на 4 март, предавано на живo по Netflix. Комедиантът изглежда уморен и разочарован, докато говори за инцидента със Смит, разказва Guardian.

"Яко ме зашлевиха преди година", каза Рок. „Хората питат дали ме е заболяло. Все още боли. Ушите ми звънят. "

По време на церемонията на "Оскарите" през 2022 г., Уил Смит спечели статуетка за "Най-добър актьор". Тогава Крис Рок направи неуместна шега с Джейда Пинкет Смит, която оплешивява вследствие на заболяване - аполопеция. Смит го предупреди от мястото си, после тръгна към сцената и го зашлеви. Комедиантът отказа да повдигне обвинения.

Дни по-късно Рок беше на участие в Бостън, тогава той сподели на сцената: „Все още обработвам случилото се. В един момент ще проговоря за това. И ще бъде сериозно и смешно."

През изминалата година американецът бе на световно турне, но едва сега отваря дума за шамара.

Рок направи няколко коментара в новото си шоу за хората, търсещи внимание, които се изживяват като жертви.

„Не съм жертва. Никога няма да ме видите да плача на Опра или Гейл. Никога няма да се случи... поех този удар като Мани Пакиао (боксьор). Болеше ли? Да, мамка му, боли.", каза той.

Крис Рок отрече да има битка между него и Уил Смит. „Знам, че не можете да видите на камерата, но Уил Смит е значително по -голям от мен. Ние не сме в една и съща категория. Уил Смит се снима във филми гол до кръста. Мен никога няма да ме видите да се снимам във филм без тениска. В един, в който ми правят операция на сърцето нося пуловер."

„Уил Смит изигра Мохамед Али. Мислите ли, че аз бих се явил на прослушване за такава роля? Той изигра Мохамед Али, аз играх герой на име Пуки в "Ню Джак Сити" (екшън криминале от 1991 г.). ", добави комендиантът.

Рок разкри, че шамарът е вдъхновил името на шоуто му "Selective outrage" (Селективно възмущение).

„Уил Смит практикува селективно възмущение. Всички знаят какво се е случило, по дяволите. И всички наистина знаят, че нямах нищо общо. Не съм заплитал нищо", каза Рок. Той припомня случая, в който през 2020 г. Джейда Пинкет Смит признава на съпруга си, че е имала афера с рапъра Аугъст Алсина по време на брака им. Джейда споделя за това пред Смит в епизод на нейното онлайн предаване "Red Table Talk".

„Съпругата му спеше с приятеля на сина си, нали? Обикновено не бих говорил за това, но по някаква причина те го качиха в интернет. Нямам представа защо двама талантливи души биха направили нещо толкова принизяващо. Какво, по дяволите?", върна лентата към миналото Рок. „На всички тук са ни изневерявали. Никой от нас обаче не е бил интервюиран от човека, който ни е изневерил по телевизията. Тя го нарани много повече, отколкото той нарани мен ", смята Рок и добави, че след предаването, което припомня, се е опитал да се обади на Смит, заму изкаже ,,своите съболезнования" - той не е вдигнал.

„Всички го наричаха "кучка" и накрая кого удари? Мен", засмя се Рок. „Обичах Уил Смит, през целия си живот го обичах. Направи няколко страхотни филма. Цял живот съм бил на страната на Уил Смит. Сега гледам "Еманципация" (с участието на Смит - б.р.)..."

Крис Рок обяснява, че не е отвърнал в нощта на шамара, защото "имам родители, те така ме отгледаха. И знаете ли на какво ме научиха родителите ми? Не се бий пред бели хора “, каза той и пусна микрофона си на земята, за да сложи край на шоуто.

Уил Смит многократно е говорил за шамара, след като публично се извини на Рок ден след "Оскарите" в Instagram: „Преминах границата, сгреших. Срам ме е. Действията ми не бяха показателни за мъжа, който искам да бъда.". Месеци по-късно Смит каза, че е опитвал да се свърже с Рок, но той не е бил готов да говори.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Руските чиновници вече не могат да пътуват дори до "приятелски" страни

Забраната е заради опасения, че могат да изнесат тайни на Русия зад граница

19:49 - 18.04.2024
Важно днес

Нови санкции изолират Иран с цел да пречат на производството на дронове "Шахед"

Техеран атакува Израел с "Шахед", с тях и Русия стреля по Украйна

19:03 - 18.04.2024
Важно днес

МВР отчете 10 срещи на Бойко Рашков с обвинените в контрабанда баща и син

Новият шеф на "Митниците" питат депутатите как очакват обикновен митничар да е "юнак" срещу каналджиите

16:00 - 18.04.2024
Бизнес

Ръст на измамите с фалшиви обяви за работа, сочи доклад на Revolut за сигурността на потребителите

Най-разпространени остават класическите измами с карта

15:40 - 18.04.2024
Европейски дневници

Бургас посрещна роуд шоуто на подкаста "Европеец"

Епизод 2: Бургас - проследете събитието на живо

13:01 - 18.04.2024