Почина единият арестуван за убийството на двегодишното дете в Сърбия

Сръбската полиция съобщи днес, че един от предполагаемите съучастници в убийството на двегодишното момиченце, което беше обявено за национално издирване, е починал в ареста в събота през нощта.

Далибор Драгиевич (40), брат на Деян Драгиевич (50), обвинен в убийството на Данка Илич, почина снощи в полицейското управление в Бор, а Висшата прокуратура в Зайчар нареди аутопсия, съобщават властите.

Според тяхното обяснение на Далибор Драгиевич му е станало лошо в ранните часове и въпреки навременната реакция на полицаите и лекарите от Здравния център в Бор, които са се опитали да го реанимират, той е почина в 3.10 часа. Часът на смъртта е констатиран от съдебен лекар.

Аутопсията е поверена на Института за съдебна медицина в Белград и е дадено нареждане да се събере цялата необходима информация относно смъртта на Далибор Драгиевич.

Заподозреният Далибор Драгиевич беше задържан за 48 часа поради наличието на подозрения, че е подпомогнал Деян Драгиевич.

Двегодишната Данка Илич бе обявена за издирване на 26 март, след като изчезна в Банско поле, близо до източния сръбски град Бор.

Полицията съобщи по-рано тази седмица, че Данка е починала, след като е била ударена от автомобил, а след удара тялото е било изхвърлено на сметище от хората в колата.

https://boulevardbulgaria.bg/articles/zaplashena-li-e-natsionalnata-sigurnost-na-sarbiya-ili-prezidentat-zadeystva-svoy-amber-alert


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Русия обяви Зеленски за международно издирване

Украинският президент се издирва по неуточнено обвинение

18:24 - 04.05.2024
Живот

Мъжете и депресията – защо е толкова трудно да се разпознае

Възможно ли е голяма част от депресиите при мъжете просто да не се разпознават?

16:47 - 04.05.2024
Важно днес

Пребиха водача на листата за ЕП на социалистите в Германия

Матиас Еке е бил нападнат и пребит от четирима души

14:27 - 04.05.2024
Култура

Защо масовата култура е станала толкова скучна

Какво стана с големите културни пробиви и как специфичното знание спря да е ценно

13:10 - 04.05.2024