И Уди Харелсън мисли за ДНК тест, който да провери дали с Матю Макконъхи са братя

И Уди Харелсън потвърди, че с Матю Макконъхи са разговаряли дали да си направят ДНК тест, който да провери дали двамата са братя.

Актьорите, освен партньори пред камера, са и близки приятели. Преди няколко дни Макконъхи сподели публично, че майка му е признала на семейно събиране преди години, че познава бащата на Харелсън. По-дълбоко вглеждане в историята на двете фамилии след репликата е поставила въпроса възможно ли е приятелите наистина да са полубратя.

По време на участие в "Късното шоу със Стивън Колберт" Уди казва: „Искаме да отидем и да направим тест, но за него това е много по-трудна работа“, каза Харелсън. „Искам да кажа, че се чувства така, сякаш губи баща. Но аз си казвам: Не, получаваш различен баща и брат", казва Харелсън, цитиран от CNN.

Харелсън също разказва за разговора с майката на Макконъхи. "Бяхме в Гърция и гледахме мач на националния отбор на САЩ, а аз споменах нещо за съжаленията. И казах: Знаеш ли, странно е, че баща ми не съжалява за нищо.“ Тогава майката на приятеля му отвръща: „Познавах… баща ти“.

И Уди, и Матю са родени в Тексас, САЩ, съответно през 1961 и 1969 г. Бащата на Харелсън, Чарлз, е бил поръчков убиец. Осъден е за първи път през 1960 г. за въоръжен грабеж. В следващите години влиза и излиза от затвора. През 1973 г. е осъден за убийство и освободен след 5 години за добро поведение. През 1981 г. получава две доживотни присъди за убийството на районен съдия. Той също така твърди, че е убил Джон Кенеди. Умира в затвора през 2007 г.

Макконъхи разказа, че той и Харелсън са открили, че бащата на Уди е бил в отпуск в периода, в който собствените му родители са били в процес на развод и че майка му и бащата на Харелсън може да са се срещнали в Западен Тексас.

Двамата актьори имат няколко участия във филми заедно, след които EDtv и сериала "True Detective". Очаква се да се съберат отново на екран в комедийно шоу на Apple TV+, наречено Brother from Another Mother, в което играят измислени версии на себе си и живеят заедно в ранчо в Тексас. Шоуто все още няма определена дата на излизане.

Съвпадението с появята на "братската" история с обявяването на бъдещото шоу точно с името "Брат от друга майка" - израз, който често се използва на английски като синоним на близко приятелство, очаквано предизвика известни подозрения. Но е сигурно, че Уди и Матю се наричат един друг точно така от години.

Матю Макконъхи и Уди Харелсън Възможно ли е Уди Харелсън и Матю Макконъхи да са братя?


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Сблъсъци, водни оръдия и сълзотворен газ в Грузия заради нов протест срещу "руския закон"

Нов протест срещу спорния закон за "чуждестранните агенти" доведе до остри сблъсъци в Тбилиси

09:06 - 01.05.2024
Спорт

Борислава Киркова - една от „майките” на Pole Dance Bulgaria

Навлизаме във водите на пол денса - активност, различна от всички останали

09:00 - 01.05.2024
Спорт

Моника - кинезитерапевтът, който спортува наравно със своите пациенти

Как Моника съчетава активността с професията си

08:30 - 01.05.2024
Текстове от партньори

Работното време на Kaufland по време на празниците

Магазините ще бъдат с намалено работно време на Великден и Гергьовден

18:03 - 30.04.2024
Важно днес

Кабинетът "Главчев" разреши частна детска болница, докато държавата още не може да построи своя

Новината провокира възмущение на Обществения съвет за Национална детска болница

17:04 - 30.04.2024
Важно днес

Нетаняху обяви, че Израел ще нахлуе в Рафах - със или без сделка за заложниците

В Кайро се проведе нов кръг преговори за прекратяване на огъня

16:55 - 30.04.2024