През 2021 HBO Go става HBO Max

През втората половина на 2021-а стрийминг услугата HBO Go ще стане HBO Max. Промяната освен ребрандиране, включва и надградждане на сегашния стрийминг сървис HBO GO. Новината се разбра по време на провеждащия се онлайн Web Summit 2020 в Лисабон oт ръководителя на HBO Max Global Анди Форсел.

HBO Max е американска абонаментна видео услуга за стрийминг на WarnerMedia на AT&T, част от които е и HBO. Услугата тръгна на 27 май 2020 г.

В останалата част от света HBO Max ще започне своето разпространение през втората половина на следващата година като oще няма информация дали промяната ще се случи едновременно за четирите териториални платформи в Европа.

През 2021 HBO Go става HBO Max

За абонатите на HBO Go важната новина е, че съществуващите услуги ще бъдат автоматично надградени до HBO Max. Фокусът на HBO Max ще бъде върху качеството и увеличаване на разнообразието, и обема на съдържанието. За целта освен хитовите продукции на HBO в платформата ще има и популярни заглавия на други доставчици на съдържание.

Възможно е да има съдържание за определени региони и територии, но обещанията са за голямо припокриване в предлаганите заглавия спрямо американската версия на HBO Max.

Междувременно филмовата компания Warner Bros обяви, че ще пусне всичките си заглавия през 2021 г. едновременно на кино и ексклузивно по HBO Max за 1 месец.

Филмовите премиери, които ще гледаме по HBO Max през 2021 Филмовите премиери, които ще гледаме по HBO Max през 2021

Амбицията на HBO е цената на HBO MAX да остане конкурентна. Aбонатите ще бъдат своевременно и предварително информирани за надграждането чрез нюзлетъри и чрез самото приложение. Линейните услуги няма да бъдат засегнати от промените в онлайн стрийминг услугите. Функционирането и структурата им остават непроменени.

На въпроса какво отличава HBO Max от Netflix, Hulu и други стрийминг платформи, Кейси Блойс, главен директор на отдел „Съдържание“ в HBO каза: "Не само продукциите, но и начинът, по който те са представени. За нас е важно да се чувства, че живи хора препоръчват програмите ни, което е забавно и приятно, и има индивидуалност."

HBO Max България каталог

HBO MAX също ще предлага съдържание на базата на потребителски алгоритъм и поведенчески данни, но ще има и колекции, които са селектирани от живи хора", каза той."

Фосел и Блой изнесоха и данни за гледаемостта на HBO по време на карантината - потреблението на потребител е нараснало с 60 процента. Заедно с оригиналните заглавия на HBO като Succession, потребители са стриймвали и класики и като The Sopranos и The Wire.

The Undoing: Най-добрият сериал на 2020 г. и удоволствието от бавното кино The Undoing: Най-добрият сериал на 2020 г. и удоволствието от бавното кино

"Тъмните му материи" по HBO - изумително приключение с шокираща развръзка "Тъмните му материи" по HBO - изумително приключение с шокираща развръзка

„30 Сребърника“ по HBO – европейска история с холивудски блясък „30 Сребърника“ по HBO – европейска история с холивудски блясък


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Отново пренареждат жълтите павета

Вадят се метални лайсни, от които шофьори се оплакват, че пукат гумите на колите им.

08:07 - 19.03.2024
Важно днес

Крайният срок, в който преговорите за правителство "трябва" да бъдат финализирани, изтича

В понеделник Мария Габриел прие мандата от президента Румен Радев.

07:40 - 19.03.2024
Важно днес

Митрополит Николай обяви, че няма да се кандидатира за патриарх

„Не желая и няма да приема да бъда включван като кандидат за патриаршеския престол в процедурите, които Светият Синод на Българската Православна Църква"

21:48 - 18.03.2024
Важно днес

НАТО строи база с размерите на град в Румъния

След като бъде завършена, базата ще бъде с размерите на малък град, с площ от почти 3000 хектара и общ периметър от 30 километра.

19:33 - 18.03.2024
Важно днес

Путин тържествува за “Нова Русия” с непризнатите от света окупирани територии

В понеделник вечер започна концерт по случай 10-годишнината от незаконното анексиране на Крим от Русия.

19:21 - 18.03.2024
Важно днес

България осъди остро незаконния вот за президент на Русия в окупирани територии

Външното министерство не признава вота в окупираните територии на Украйна, в Молдова и Грузия

16:58 - 18.03.2024
Живот

Banksy избра Лондон, за да разкрие първата си улична творба за 2024 г.

Мистериозният артист призна, че той е авторът в Instagram

16:28 - 18.03.2024
Технологии

Топ футболни клубове търсят таланти с AI приложение

aiScout позволява на амбициозни футболисти да участват във виртуални изпитания на професионални клубове

15:47 - 18.03.2024