Гледат ли младите хора телевизия в България, колко често марките трябва да "говорят" с потребителите си и коя е най-награждаваната реклама в света - това са част от темите в най-новото онлайн издание в България - Redlink.

Redlink e първата специализирана дигитална медия в България за новини и анализи от сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите, а зад проекта стои Ogilvy Group Bulgaria - най-голямата комуникационна група в България.

В англоговорящия свят подобен тип издания са много популярни като едни от лидерите на пазара за Adweek и Adage, които освен свободно съдържание имат и доста специализирана информация, която предоставят срещу абонамент.

Целта на екипа на Redlink e да се превърне в ценен и надежден източник на информация за работещите в бранша у нас, и затова
остава отворен за нови автори от рекламни, дигитални и медийни агенции, маркетинг и ПР отдели на компании, опериращи на българския пазар.


„ В условията на постоянно променяща се среда, в която бизнесът е изправен пред множество казуси за разрешаване, се надяваме Redlink да бъде ценен източник на специализирана информация в областта на маркетинга и комуникациите. Стремежът ни е да предлагаме модерирано съдържание, което извежда най-силните примери, анализи и тенденции от международния и българския пазар. В основата на екипа са маркетинг практици с над 25 годишен опит и усет за истински значимите примери, които задават тона на съвременните комуникации“, коментира Екатерина Тупарева, главен изпълнителен директор на Ogilvy Group Bulgaria.

В Redlink можете да намерите още интересни анализии на телевизонните рейтинги. Пак там ще прочетете, че хората в България по-скоро гледат предавания, отколкото да следят конкретни журналисти. Екипът на изданието следи и всички най-важни международни форуми за маркетинг и реклмата.

Исландия направи страхотен клип за всички изнервени от 2020


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Стотици загинаха при една от най-тежките влакови катастрофи в Индия

Най-малко 288 души са загинали, а повече от 850 са ранени

09:43 - 03.06.2023

Украйна има възможност да си върне Крим тази година, смята британският военен министър

Той смята, че Путин може да не получава точна информация за случващото се на фронта

09:24 - 03.06.2023

Ердоган полага клетва като президент на Турция за трети път в присъствието на Румен Радев

Държавни лидери ще присъстват на церемонията за встъпване в длъжност на турския президент

09:01 - 03.06.2023

Асен Василев остана без пост на вицепремиер след "недоразумение" между ГЕРБ и ПП-ДБ

Финалният вариант на кабинета "Денков-Габриел" се оказа предпоследен

19:31 - 02.06.2023

"Труд" се опитва да се измъкне от 3 млн. дългове към НАП през нова фирма

Разследване на "Капитал" показва странни действия на Петьо Блъсков

18:45 - 02.06.2023

Сериалите, които ще гледаме през юни 2023

Юни ще предложи завръщането на хитове като "Black Mirror" и "The Witcher"

17:24 - 02.06.2023