Гледат ли младите хора телевизия в България, колко често марките трябва да "говорят" с потребителите си и коя е най-награждаваната реклама в света - това са част от темите в най-новото онлайн издание в България - Redlink.

Redlink e първата специализирана дигитална медия в България за новини и анализи от сферата на маркетинга, рекламата и комуникациите, а зад проекта стои Ogilvy Group Bulgaria - най-голямата комуникационна група в България.

В англоговорящия свят подобен тип издания са много популярни като едни от лидерите на пазара за Adweek и Adage, които освен свободно съдържание имат и доста специализирана информация, която предоставят срещу абонамент.

Целта на екипа на Redlink e да се превърне в ценен и надежден източник на информация за работещите в бранша у нас, и затова
остава отворен за нови автори от рекламни, дигитални и медийни агенции, маркетинг и ПР отдели на компании, опериращи на българския пазар.


„ В условията на постоянно променяща се среда, в която бизнесът е изправен пред множество казуси за разрешаване, се надяваме Redlink да бъде ценен източник на специализирана информация в областта на маркетинга и комуникациите. Стремежът ни е да предлагаме модерирано съдържание, което извежда най-силните примери, анализи и тенденции от международния и българския пазар. В основата на екипа са маркетинг практици с над 25 годишен опит и усет за истински значимите примери, които задават тона на съвременните комуникации“, коментира Екатерина Тупарева, главен изпълнителен директор на Ogilvy Group Bulgaria.

В Redlink можете да намерите още интересни анализии на телевизонните рейтинги. Пак там ще прочетете, че хората в България по-скоро гледат предавания, отколкото да следят конкретни журналисти. Екипът на изданието следи и всички най-важни международни форуми за маркетинг и реклмата.

Исландия направи страхотен клип за всички изнервени от 2020


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Kaufland е марка №1 за 2022 година

Компанията събра най-голям процент от гласовете в 14-ото издание на потребителската класация „Любимите марки“

Кирил Петков: Решението за 70-те руснаци е на Съвета за сигурност, в който участва и представител на Радев

Депутатите отново се скараха заради искането за прекъсване на гласуването на бюджета

Изгонването на 70-те руски дипломати е обсъждано на закрито заседание на кабинета

Лена Бориславова: Решението е на МВнР, а не на премиера

БСП няма да преговаря с ПП. Заради руските дипломати и ако Кирил Петков е кандидат-премиер

Корнелия Нинова поиска Румен Радев да свика КСНС заради изгонените руснаци от България

ДДС на брашното неочаквано стана 0% след сгрешен вот на Антоанета Цонева

Смут в пленарната зала заради отказа от корекция на решаващия глас при вота

Огнян Минчев: Президентът свика консултации "по армейски", партиите имаха нужда да разговарят

Възможно е да се създаде коалиция, която да избегне поредните предсрочни избори, смята политологът