Сабрина Карпентър и Джена Ортега са убийствено дуо в нов музикален клип Снимка: © Getty Images

Поп звездата Сабрина Карпентър и актрисата Джена Ортега се опитват да се убият взаимно, докато се съревовнават да спечелят сърцето на любимия си. Всичко това не е поредната холивудска драма, а е част от сюжета на видеото към най-новата песен на изпълнителката - "Taste".

Видеото, режисирано от Дейв Майерс, е вдъхновено от култови хорър филми като "Психо" (Psycho), "Смъртта ѝ прилича" (Death Becomes Her), "Писък" (Scream) и други. В него двете жени се борят за сърцето на едно и също момче, но по особено брутален начин.

Самият музикален клип започва с предупреждение за "графично насилие" и включва странни сцени с оръжия, ампутации и кофи с кръв. Джена Ортега влиза в роля в стила на нейната мрачна героиня Уендсдей от сериала на Netflix "Wednesday".

Кулминацията на видеото е, че Карпентър и Ортега в крайна сметка убиват по погрешка партньора си, а впоследствие от заклети врагове стават приятелки, които си приказват по кафе.

Видеото е към песента "Taste", която излезе тази седмица като част от най-новия албум на Карпентър, озаглавен "Short n Sweet". Това е най-големият ѝ пробив на музикалната сцена до момента. Сингълите от този нейн проект - "Espresso" и "Please Please Please", оглавиха музикалните класации в САЩ, Великобритания и други страни.

В интервю за сп. "Rolling Stone" по-рано тази година певицата сподели, че последният ѝ албум съдържа някои от най-искрените ѝ песни до момента, и разказа защо се е почувствала длъжна да бъде толкова откровена с публиката си.

"Надявам се, че чрез моите грешки ще намерят всичко, от което се нуждаят, за да преминат през живота. Смятам, че колкото по-открита съм аз с преживяванията си, толкова повече другите хора ще си помислят, че нещата, които им се случват, са напълно нормални", казва Карпентър.

Изпълнителката вече се готви и за собствено турне, което ще открие през септември в САЩ, а в началото на 2025 г. ще изнесе концерти и в Европа.


Поп звездата Сабрина Карпентър Сабрина Карпентър, от която няма как да избягаме това лято


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

По идея на ГЕРБ отстраняването на Антон Славчев като шеф на КПКОНПИ се отлага

Решението за отстраняването на Антон Славчев беше отложено

20:15 - 12.09.2024
Важно днес

Столтенберг си намери нова работа след ръководния пост в НАТО

Той ще заеме друга позиция в областта на международната сигурност

18:02 - 12.09.2024
Важно днес

Екатерина Захариева ще трябва да отговаря за анти-ЛГБТ закона на изслушването си за еврокомисар

Темата е ключова в Европа, а ГЕРБ подкрепи закона, припомня Надежда Нейнски

17:57 - 12.09.2024
Важно днес

Пуснаха под домашен арест сина на бивш финансов министър, обвинен в убийство

Петър Александров е пуснат от ареста с електронна гривна

15:10 - 12.09.2024