Няма съмнение, че „Сам вкъщи“ е и винаги ще бъде определян като един от най-добрите коледни филми на всички времена. Продукцията на Крис Кълъмбъс с Маколи Кълкин в главната роля събира много семейства заедно пред телевизора, когато настъпи краят на декември, а от чикагския хотел Graduate Evanston предлагат на клиентите си лично преживяване с марката „Home Alone“.

По случай 30-ата годишнина от първата част на филма, веригата е създала нова услуга – „Преживяването на Краля Макалистър“. Хотелът е отворил новата си стая, наречена „Сам вкъщи“, в която присъстват десетки елементи от къщата на малкия Кевин Макалистър в Чикаго. А призивът на Graduate Evanston към клиентите е: „Резервирай сега, ти, мръсно животно“ – една от най-забавните реплики, произнесени от героя на Маколи Кълкин.

„Сам вкъщи" винаги се свързва с оптимизма на младежта, с игривостта и пакостта. Точно тези сантиментални и носталгични чувства искаме да въплътим в историите, които разказваме в нашите хотели“, сподели изпълнителният директор и основател на веригата Бен Уърпин, цитиран от Forbes.

Стаята „Сам вкъщи“ е напълно огледална на тази, в която живее семейство Макалистър. Именно там Кевин скачаше върху спалнята на родителите си, гледаше страшни филми с пуканки в ръка, там се проведе и забавната сцена, в която малкият пакостник си поръча пица и отказа да плати на доставчика, заплашвайки го с гласа и изстреляните куршуми на филмов герой от екрана.

„Преживяването на Краля Макалистър“ вече е достъпно за резервации в сайта на Graduate Evanston. Към екстрите са включени камера, която клиентите могат да използват по време на визитата си в Чикаго, минибар с любимите храни на Кевин и домашно кино, включващо всички филми от поредицата „Сам вкъщи“. Разбира се, няма как преживяването да бъде пълно без класическата за региона пица със сирена, която ще очаква посетителите на масата в хотелската стая.

Резервацията за една вечер струва 169 щатски долара – това е намалената цена, която се активира след използване на специален код – KEVIN. Десет процента от сумата ще бъде дарявана на детската болница Lurie, съобщават от хотела.

Graduate Evanston отвори нов хотел през октомври. Той се намира не много далеч от кампуса на Северозапдантия Университет и е 29-ият от веригата.

„Разказването на истории е ядрото на Graduate“, споделя Бен Уърпин. „Всички ние сме израснали, гледайки филми, а сега ги споделяме с нашите деца. Това преживяване ни връща едно носталгично чувство. Като дете сте си представяли, че сте Кевин, а сега по-скоро влизате в ролята на родителите му“, обърна се CEO-то към бъдещите клиенти.


Прочетете още:

Новите коледни филми, които да гледаме тази година

Най-силните сериали от 2020: Класацията на Барак Обама

Писна ви от COVID? Малдивите ви предлагат да прекарате цялата 2021 на остров

Работите от вкъщи? Хаваи ви предлага безплатен полет, за да го правите от плажа


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Techem инвестира 2 млн. лв. в нова смарт система за отчитане

360 сгради в София и над 500 сгради в Пловдив и Плевен ще бъдат оборудвани с новите четци

МЗ потвърди: Наличието на антитела не е достатъчно за издаване на зелен сертификат

ECDC са потвърдили решението си от май и ЕК не обмисля да променя сертификата

Хърватското чудо на Мате Римац: От старото BMW в гаража на баща си до върха на Bugatti

Дете на емигранти от Югославия, днес Римац стои начело на една от най-важните компании за електромобили

Кръщават улица в София на името на Боян Петров

Тя се намира в "Манастирски ливади - Изток"

"Японските Меган и Хари": Принцеса Мако се омъжи за човек от народа и се отказа от кралския си статут

Японците протестират срещу съпруга ѝ и я доведоха до депресивно състояние

КС по делото за статута на транссексуалните хора: В конституцията полът е само биологичен

Могат ли транссексуалните хора да сменят пола в личните си документи?