Скритата роля на Синди Кроуфорд в The Crown: Как Даяна запознава Уилям със супермоделите на 90-те

Една от най-забавните сцени във финалните епизоди на The Crown e моментът, в който принц Уилям влиза в колежанската си стая в Итън и заварва дядо си принц Филип да разглежда плакатите му на супермодели от 90-те.

15-годишният Уилям изпада в силно смущение от това, че страстта му по красивите жени е разкрита.

"Няма от какво да се срамуваш. А имат ли си имена?", пита Филип, с хумористичен опит да го излъже, че не разпознава най-известните фотомодели в света.

"Клаудия Шифър, Синди Кроуфорд и Наоми Кембъл", отговаря принцът с официален тон, така сякаш представя на дядо си правителствени ръководители по време на държавен прием.

"По мое време бяха Рита Хейуърд, Бети Грейбъл и Лана Търнър. Говорят ли ти нещо? Естествено, че не...", отбелязва съпругът на кралица Елизабет II.

Дали срещата на Филип и Уилям се е случила точно по сценария на The Crown, няма как да знаем - но фактът, че младият принц е бил страхотен фен на звездите на модния подиум е факт.

Нещо повече - принцеса Даяна е направила всичко по силите си, за да сбъдне голямата му мечта и да го запознае с истинските звезди от плакатите в стаята му.

Сцената в The Crown провокира Синди Кроуфорд да сподели своите спомени от момента, в който Даяна ѝ предлага да гостува в Лондон и да изненада Уилям.

"Ясно си спомням деня, в който посетих двореца Кенсингтън, за да се срещна с Даяна и тийнейджъра Уилям, който тъкмо беше открил "Супермоделите", пише тя в Instagram.

В една от по-ранните си публикации по повод 20-та годишнина от трагичната смърт на принцесата, Кроуфорд разказва именно за тази ситуация.

"Даяна някак беше открила номера на моя офис и се беше обадила лично, за да ме потърси. Асистентката ми беше в шок! Най-после се свързахме и тя ме помоли да се видим на чаша чай при следващото ми пътуване до Лондон. Мисля, че тогава принц Уилям тъкмо започваше да забелязва моделите, и (Даяна) беше решила, че това ще е сладка изненада за него и принц Хари", разказва Синди Кроуфорд.

Една от най-красивите жени в света споделя колко притеснена е била в деня на срещата, защото не е можела да реши какво да облече - "но в момента, в който Даяна дойде в стаята и се запознахме, сякаш разговарях с приятелка".

"Тя имаше страхотна класа и ни показа как трябва да излежда една модерна принцеса", казва още Кроуфорд.

Самият принц Уилям разказва в документален филм не само за тази среща, но и за още една изненада, подготвена от майка му.

Даяна успява да събере Наоми Кембъл, Клаудия Шифър и Кристи Търлингтън в двореца и да ги организира така, че да "посрещнат" големия ѝ син, веднага щом той се прибере от училище.

Уилям заварва трите прекрасни жени да го чакат на вътрешното стълбище в дома му.

"Тогава бях на 12 или 13 години, имах плакати по стените в стаята си... Лицето ми стана ярко червено, не знаех какво да кажа. Почти паднах, докато се качвах по стълбите. Бях тотално поразен", разказва още той, като споделя, че никога няма да забрави този момент.

The Crown, сезон 6, част 2 Кое е вярно от запознанството на Уилям и Кейт в „The Crown"


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Шествия на агитките на "Левски" и ЦСКА ще затруднят движението в София

Очаква се кръстовището на Орлов мост да бъде затворено за кратко около 15:15 - 16:00 ч.

12:33 - 27.04.2024
Важно днес

Русия атакува украинската енергетика в три области

Ударени са четири топлоелектрически централи

11:06 - 27.04.2024
GEN Z дневници

Vol. 19: Кой изобщо слуша Тейлър Суифт, гълъб в парламента, сбогом "Ема Стоун"

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на Gen Z поколението в "Булевард България"?

10:22 - 27.04.2024
Живот

Рецепта за козунак? А какво ще кажете за козуначени мъфини

Великден през 2024 година звучи като време за по-практично приготвяне на храна

10:04 - 27.04.2024
Спорт

5 домашни упражнения, след които да се почувствате 5 пъти по-добре

Карин Околие ни показа няколко упражнения с DAJLIEN - колекцията за домашни тренировки на IKEA

09:29 - 27.04.2024