Слави Трифонов: Аз съм мафиот, арестувайте ме за поне 24 часа

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов се опита да иронизира обвиненията, че е свързан с мафията, чрез публикация на своя Facebook профил.

"Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен - аз съм мафиот," написа той, след което допълни: "Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации - “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”. Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия “7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията - аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия."

Трифонов продължи с думите, че "доказателства имат всички българи, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова." и призова Бойко Рашков да ги извика на разпит, за да събере доказателства срещу него.

След изтеглянето на ИТН от правителството Кирил Петков каза, че "Мафията загуби своя коалиционен партньор", а в следващите седмици се коментираха личните интереси, които лидерът на "Има такъв народ" е преследвал като част от управлението и връзката му с Орлин Алексиев. Напускайки партията спортният министър в оставка Радостин Василев даде изявление, че "мафията е пробила в ИТН."

В публикацията си днес се обърна към Рашков "сериозен като некролог": "Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”."

"Затова ме арестувайте поне за 24 часа," завърши той, правейки препратка към арестите на Борисов, Горанов и Арнаудова от март.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Таксата от 5 евро за вход във Венеция предизвика объркване и изкара местните на протест

Венеция въведе такса за туристите си. Недоволни обаче се оказаха местните жители

13:46 - 26.04.2024
Важно днес

Депутат от ГЕРБ-СДС подаде оставка, за да стане областен управител

На негово място ще влезе русенски хореограф

13:19 - 26.04.2024
Култура

„Диамантеното око“ разказва реалната история на Лейди Смърт, която убива 319 нацисти

Истинска история за млада библиотекарка, която се превръща в най-смъртоносната снайперистка през Втората световна война

12:56 - 26.04.2024
Текстове от партньори

Kaufland спестява над 11 млн. кг. хранителни отпадъци

10:38 - 26.04.2024
Кино и сериали

Игра на сериали или защо вече нямаш нужда от паролата на гаджето си

С ТВ план от А1, сами дирижирате сърфирането из различни абонаменти за стрийминг и развлекателни дигитални услуги

10:37 - 26.04.2024