Снимка: © VIVACOM

VIVACOM вече предлага актуалните модели NOKIA 2.4 и NOKIA 3.4, които са налични в търговската мрежа на телекома и онлайн. Моделите се отличават със стилен дизайн, камери с изкуствен интелект, голям дисплей и мощна батерия. Имат и панел с 3D нано-текстура, както и корпус от лят метал с поликарбонатна обвивка.

Моделът NOKIA 3.4 е оборудван с 6.39-инчов HD+ дисплей с вградена 8 МР селфи камера. Тройната задна камера с изкуствен интелект включва 13 MP основен обектив, 5 MP - широкоъгълен и 2 МР дълбочинен сензор с боке ефекти.  

"Характерно за устройството е подобреното приложение Дигитално благополучие, особено полезно за родителски контрол върху активността на децата онлайн. Потребителите могат да зададат ограничения за съдържание и време на използване на телефона и да преглеждат активността в приложенията с Family Link. То дава възможност и за блокиране на отвличащите вниманието приложения с режима за концентрация", съобщават от телекома.

Актуалният NOKIA 2.4 разполага с обширен 6,5-инчов HD + дисплей. Съотношението 20:9 дава отлична възможност за писане, преглеждане на снимки или видео. 

Моделът се отличава с усъвършенствана двойна задна камера с изкуствен интелект -  13 MP основна камера с 2 MP дълбочинен сензор за контрол на боке ефектите. 5-мегапикселовата селфи камера прави детайлни портретни снимки. С новия портретен редактор те могат да бъдат префокусирани и редактирани след заснемането им. 

И двете устройства разполагат с мощна и адаптивна батерия. При NOKIA 2.4 тя е с капацитет 4 500 mAh и издържа до 2 дни с едно зареждане, а капацитетът на батерията на NOKIA 3.4 е 4000mAh.

"И двата модела са с Android 10 и ще получат гарантираните за марката актуализации към Android 11 и нагоре, както и актуализации за сигурност за поне три години", споделят от VIVACOM.

NOKIA 2.4 се предлага в графитен цвят на цена от 7,98 лв. на месец с план Smart L+, а NOKIA 3.4 може да бъде закупен в син цвят на цена от 10,98 лв. на месец с план Smart L+.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Ивайло Христов: Ще има български филм с "Оскар", когато има пари

Режисьорът на "Страх" определи като "буря в чаша вода" критиките на Теодор Ушев към избора на българското предложение за наградите

2,4 млрд. лв. от Плана за възстановяване са само за въглищните региони

Перник, Стара Загора и Кюстендил ще получат целева подкрепа

Весела Казакова, Мина Милева и "наказателният вот" срещу филмите им в България

"Това е наказание срещу успеха на всички, които светът призна - и то западният свят"

Изследване от Швеция: Covid-19 засяга по-малко хора, ако близките им са ваксинирани

Ваксините играят ключова роля не само за индивидуалната, но и за колективната защита във високорискова среда

Вирусолозите предлагат по-строги мерки: "Ние сме в извънредна ситуация"

"Излизането от тази вълна зависи от нашето разумно поведение като общество"