Тъмнозелена рокля и Тейлър Суифт - една неочаквано добра комбинация, която провокира фурор на модния пазар Снимка: © Getty

Тейлър Суифт е сред изпълнителите, които предизвикват абсолютен фурор с появата си, където и да отидат.

Това правило се потвърждава и от поредното попадане на певицата под светлината на прожекторите, макар и по нетрадиционен начин.

Суифт беше забелязана да носи маслиненозелената мини рокля в Ню Йорк в сряда вечерта, докато е на вечеря с актрисите Блейк Лайвли и Зоуи Кравиц.

Оказва се, че избраната от нея рокля струва 58 паунда, а решението ѝ за покупка оставя „изумена“ дори дизайнерката на тоалета.

"Бях просто напълно смаяна в началото“, казва пред Times шотландската модна дизайнерка и съоснователка на базираната в Пърт компания Little Lies, Джейд Робъртсън, като добавя, че не е знаела за покупката от страна на Суифт.

Ден след публичната поява на Суифт, всички наличности на роклята вече са разпродадени. Налага се производственият тираж да бъде увеличен, но с обещание „цената да остане абсолютно същата“.

Тейлър Суифт беше избрана за "Личност на 2023 г." в годишната класация на американското списание TIME. Така тя стана първата звезда от развлекателната индустрия, която печели отличието в лично качество.

От счупени рекорди по целия свят, та чак до молба от ЕС Суифт да се включи в кампанията за европейските избори, по всичко изглежда, че 2024 г. ще бъде не по-малко успешна за певицата, влязла в историята на музиката.

Робъртсън признава, че не е голяма почитателка на Суифт, но казва, че "абсолютно оценява" музиката ѝ.

"Аз съм повече момиче на класическия рок от 70-те години. Аз също обичам музиката на Суифт, но това, което наистина харесвам, е, че тя я прави по един много характерен за Стиви Никс начин", добавя Робъртсън, цитирана от британския "The Guardian".

Въпреки многомилионното си състояние, Суифт е известна с това, че в миналото се е обличала с тоалети, които не вредят на портфейла.

През септември миналата година тя носеше червена трикотажна рокля, която може да се купи за 98 долара, а през юни беше забелязана да носи костюм, който сега се продава за 48 долара.

Тейлър Суифт и Травис Келси "Ню Йорк Таймс" преля чашата с есе от 5000 думи за сексуалността на Тейлър Суифт

Щатът Пенсилвания обяви 2023 г. за "ера на Тейлър Суифт" чрез резолюция

Тейлър Суифт, Eras Tour Тейлър Суифт и турнето "Eras", което е на път да превърне поп звездата в милиардер


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Спорт

Изненадваща победа за Ландо Норис в Гран при на Маями във Формула 1

Въпреки че не спечели състезанието Верстапен увеличи преднината си в шампионата пред своя съотборник Серхио Перес

09:21 - 06.05.2024
Важно днес

Нетаняху влезе с полиция в "Ал Джазира" в Израел

Тел Авив аргументира решението си с мотива, че катарската телевизионна мрежа застрашава националната сигурност.

15:33 - 05.05.2024
Важно днес

17-годишен младеж се призна за виновен за побоя над Матиас Еке

Непълнолетното момче се е предало на полицията в Дрезден в присъствието на родител.

12:59 - 05.05.2024
Важно днес

Хиляди протестираха в Тел Авив с искане за прекратяване на огъня в Газа

Демонстрантите настояват, че трябва да се направи всичко възможно, за да се върнат у дома отвлечените от групировката заложници.

10:13 - 05.05.2024