TikTok на френския премиер издаде новината, че Лейди Гага е сгодена Снимка: © Getty Images

Певицата и актриса Лейди Гага е сгодена за своя дългогодишен приятел Майкъл Полански. Новината стана публично известна по необичаен начин.

Носителката на "Оскар" беше заснета как представя партньора си Майкъл Полански като „моя годеник“ на френския министър-председател Габриел Атал, докато присъстваше на Олимпийските игри в Париж.

Оказва се, че запознанството им е било заснето на видео, което по-късно беше споделено в Tiktok лично от Габриел Атал.

@gabriel_attal

Thank you Lady Gaga for your stunning performance at the opening ceremony. It was breathtaking. 🤩🫶

♬ son original - Gabriel Attal

Певицата предизвика абсолютен фурор с изпълнението на „Mon Truc en Plumes“ на Рене „Зизи“ Жанмайер на откриващата церемония на Олимпиада 2024.

Лейди Гага и Полански за първи път оповестиха публично своята връзка в Instagram по време на уикенда на Супербоул през 2020 г.

46-годишният Полански е предприемач и инвеститор в областта на технологиите. През 2006 г. той завършва Харвардския университет, където изучава приложна математика и компютърни науки.

Оттогава той е съосновател на фондация „Паркър“ - филантропска организация, която подкрепя проекти в сферата на биологията, здравеопазването, гражданската ангажираност и изкуствата. Партньорът му в организацията е Шон Паркър, който е участвал в създаването на компании като Napster и Facebook.

Той е и член на управителния съвет на Института за имунотерапия на рака - организация, базирана в Сан Франциско, която финансира изследвания в областта на лечението на рака.

Лейди Гага е била сгодена два пъти - за Кристиан Карино, с когото се разделиха в началото на 2019 г. след две години заедно. През февруари 2015 г. тя се сгоди и за звездата от „Светлините на петък вечер“ Тейлър Кини, но двойката прекрати годежа си през следващата година.


Появата на Селин Дион на Олимпиада 2024, за която всички говорят (Видео)

Перфектното откриване на Олимпиада


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Кино и сериали

Изживейте магията на Хогуортс със специалната селекция „Перон 9¾“ в EON Видеотека

Всички филми за Хари Потър и Фантастични животни – от първото писмо до Хогуортс до последната битка за съдбата на магьосническия свят.

16:36 - 18.09.2024
Бизнес

Лихвите по депозити достигнаха 3,5% в приложението на tbi bank

Инфлацията вече не "яде" спестяванията

14:13 - 18.09.2024