Vivacom раздава 500 безплатни детски дистанционни EON Kids, но те са само за първите 500 клиенти, създали детски профил в новата платформа на телекома – EON.

За да спечелят наградата, клиентите на EON трябва да направят профила до 22 май и да се регистрират за участие в специално създадената форма на сайта в секцията „EON за деца“ (може да я откриете тук).

Чрез дистанционното малките момчета и момичета могат да управляват лесно профила си, в който да гледат филми, сериали, анимационни, както и да превключват на любимите си телевизионни канали – в напълно защитена среда. Размерът и формата на дистанционното са проектирани така, че да пасва идеално в ръката на детето.

Детският профил осигурява достъп до ТВ-архив и видео съдържание в EON Видеотека, специално подбрани според възрастта на малките зрители. Платформата сама изучава кои са любимите герои и филми на момчетата и момичетата и им предлага съдържание, изцяло съобразено с интереса им.

С EON Kids най-малките членове на семейството могат да търсят съдържание и по анимационни герои - когато изберат снимката на любимия си персонаж, могат да открият цялото съдържание с него в EON Видеотека.

EON е „новата ера в телевизията и домашния интернет“, както го описват от Vivacom. Пакетите EON съчетават супер бърз интернет и изцяло нова телевизионна платформа с ТВ Архив до 7 дни назад на повече от 200 канала, както и един от най-големите каталози с видео съдържание в EON Видеотека. В него има над 10 000 заглавия, които непрекъснато се обновяват.

В пакета са включени EON приемник (STB), приложение EON Smart TV за телевизор и EON мобилно приложение, което позволява на потребителите да гледат цялото съдържание навсякъде, по всяко време и на всяко устройство - смартфон, таблет или компютър, с еднакъв интерфейс и бърза и лесна навигация.


EON от Vivacom: Да направим обикновения телевизор умен, а от умния да вземем всичко  


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Ивайло Христов: Ще има български филм с "Оскар", когато има пари

Режисьорът на "Страх" определи като "буря в чаша вода" критиките на Теодор Ушев към избора на българското предложение за наградите

2,4 млрд. лв. от Плана за възстановяване са само за въглищните региони

Перник, Стара Загора и Кюстендил ще получат целева подкрепа

Весела Казакова, Мина Милева и "наказателният вот" срещу филмите им в България

"Това е наказание срещу успеха на всички, които светът призна - и то западният свят"

Изследване от Швеция: Covid-19 засяга по-малко хора, ако близките им са ваксинирани

Ваксините играят ключова роля не само за индивидуалната, но и за колективната защита във високорискова среда

Вирусолозите предлагат по-строги мерки: "Ние сме в извънредна ситуация"

"Излизането от тази вълна зависи от нашето разумно поведение като общество"