VIVACOM слага край на ограничения мобилен интернет на висока скорост и клиентите на компанията вече ще могат да използват мобилните си данни дори след изчерпване на определена квота.

Това се случва с въвеждането на нови планове, които от телекома наричат „революционни“. Те включват неограничени високоскоростни национални мегабайти за мобилен интернет, както и неограничени национални минути за разговори, SMS-и и MMS-и. Потребителите могат да избират между два варианта - Unlimited 50 и Unlimited 150.

Първият се предлага на цена от 34.99 лв. на месец за всички клиенти и с него те получават неограничени мегабайти със скорост до до 50 Mbps. Unlimited 150 e на цена 43.99 лв. на месец и осигурява мобилен интернет без лимит на скорост до 150 Mbps.

С новите пакети идват и нови безплатни услуги като 128 GB облачно пространство от pCloud, музикалната стрийминг платформа TIDAL и дигиталния портфейл Pay by VIVACOM.

„Нашите нови мобилни планове с истински неограничени мегабайти, минути, SMS-и и MMS-и са важна стъпка към осигуряването на още по-добро клиентско изживяване. Те дават на нашите клиенти нещо повече от услуга – усещането за истинска свобода и неограничени възможности, което е и смисълът на нашия бизнес“, казва главният изпълнителен директор Атанас Добрев.

Стратегията на VIVACOM е още от миналата година, когато компанията стана първият оператор в България, предлагащ супер високи скорости до 10 Gbps в оптичната си мрежа. Тази високоскоростна свързаност вече осигурява нови възможности за работа, образование, забавление и разнообразни дигитални услуги както на частни, така и на бизнес клиенти.

Компанията представи и обновеното си лого – графичният знак ще бъде в черни или бели букви, в зависимост от фона, заменяйки оранжевите символи.

„Принадлежността към семейството на United Group открива нови хоризонти за още по-голям растеж и развитие пред VIVACOM. Освежаването на визуалната идентичност на бранда в унисон с най-актуалните световни тенденции отразява стратегията ни за развитие на бранд, предлагащ най-добрите услуги и клиентско изживяване“, добавя Атанас Добрев.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Историческата комисия: Цар Самуил е владетел на българско царство

Комисията препоръчва на България и Северна Македония да честват заедно Самуил

Повече от 100 наемници от "Вагнер" са били убити в Попасна

Няма потвърдена информация за предполагаемото ликвидиране на "готвача на Путин"

Адел пред Elle - за силата да отмениш цяло турне и за всички "първи пъти", в които е правила нещо

Ново интервю с певицата излиза в септемврийския брой на Elle

Талибаните празнуват първата година от завземането на Афганистан

От една година правата на жените в страната са силно ограничени

"Системата ни убива" влиза в политиката със стари партийни кандидати

"Мантрата за кюлчетата и чекмеджетата се изтърка. Мантрата за оставката на Гешев също"

Борисов иронизира Василев и Петков: "Без тях ПП-тата стават много приятна партия"

"Ние сме се махнали. Година и половина ГЕРБ ги няма"

Росен Христов се готви да преговаря с "Газпром" - "ако е необходимо"

"На нас ни трябва газ, който хората да могат да си позволят да купят и да работят"

Слави Трифонов не декларирал имуществото си, за да няма "мръсен сеир"

Щом е изкарал парите си "по телевизора", няма проблем да наруши закона, според Тошко Йорданов