VIVACOM слага край на ограничения мобилен интернет на висока скорост и клиентите на компанията вече ще могат да използват мобилните си данни дори след изчерпване на определена квота.

Това се случва с въвеждането на нови планове, които от телекома наричат „революционни“. Те включват неограничени високоскоростни национални мегабайти за мобилен интернет, както и неограничени национални минути за разговори, SMS-и и MMS-и. Потребителите могат да избират между два варианта - Unlimited 50 и Unlimited 150.

Първият се предлага на цена от 34.99 лв. на месец за всички клиенти и с него те получават неограничени мегабайти със скорост до до 50 Mbps. Unlimited 150 e на цена 43.99 лв. на месец и осигурява мобилен интернет без лимит на скорост до 150 Mbps.

С новите пакети идват и нови безплатни услуги като 128 GB облачно пространство от pCloud, музикалната стрийминг платформа TIDAL и дигиталния портфейл Pay by VIVACOM.

„Нашите нови мобилни планове с истински неограничени мегабайти, минути, SMS-и и MMS-и са важна стъпка към осигуряването на още по-добро клиентско изживяване. Те дават на нашите клиенти нещо повече от услуга – усещането за истинска свобода и неограничени възможности, което е и смисълът на нашия бизнес“, казва главният изпълнителен директор Атанас Добрев.

Стратегията на VIVACOM е още от миналата година, когато компанията стана първият оператор в България, предлагащ супер високи скорости до 10 Gbps в оптичната си мрежа. Тази високоскоростна свързаност вече осигурява нови възможности за работа, образование, забавление и разнообразни дигитални услуги както на частни, така и на бизнес клиенти.

Компанията представи и обновеното си лого – графичният знак ще бъде в черни или бели букви, в зависимост от фона, заменяйки оранжевите символи.

„Принадлежността към семейството на United Group открива нови хоризонти за още по-голям растеж и развитие пред VIVACOM. Освежаването на визуалната идентичност на бранда в унисон с най-актуалните световни тенденции отразява стратегията ни за развитие на бранд, предлагащ най-добрите услуги и клиентско изживяване“, добавя Атанас Добрев.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Властите започват евакуация на хора, които живеят в района на Гара Елин Пелин (Обновява се)

По първоначална информация има пострадали.

18:41 - 25.07.2024
Европейски дневници

България е доникъде с предложенията за еврокомисари, а ЕК даде краен срок

България все още е в следизборна безизходица и не е ясно какво ще се случва с кандидатите за еврокомисари

17:40 - 25.07.2024
Важно днес

"Александровска" болница спира аутопсиите - моргата е препълнена

Това може да блокира работата по разследвания, алармира прокуратурата

17:02 - 25.07.2024
Млада България

Защо 25% от поколението Z водят родителите си на интервюта за работа

В сравнение с поколенията преди тях, Gen Z имат по-особено отношение към работата

16:34 - 25.07.2024
Бизнес

OTP Group, част от която е и Банка ДСК, e най-добре представящaта се банка в Европа, според S&P

OTP Group оглави първата класация на S&P Global Market Intelligence за най-добре представящите се банки в Европа за 2023 година

15:59 - 25.07.2024
Важно днес

ПП-ДБ поискаха създаването на парламентарна комисия срещу кмет на ГЕРБ

В мотивите към проекта се посочва, че жители на Доспат и представители на местния бизнес твърдят, че са "жертви на множество случаи на репресия от страна на кмета.

15:58 - 25.07.2024
Европейски дневници

ЕК завежда дела срещу България в съда на ЕС заради няколко нарушения

ЕК е завела три дела срещу България по различни законодателни нарушения

15:10 - 25.07.2024