VIVACOM слага край на ограничения мобилен интернет на висока скорост и клиентите на компанията вече ще могат да използват мобилните си данни дори след изчерпване на определена квота.

Това се случва с въвеждането на нови планове, които от телекома наричат „революционни“. Те включват неограничени високоскоростни национални мегабайти за мобилен интернет, както и неограничени национални минути за разговори, SMS-и и MMS-и. Потребителите могат да избират между два варианта - Unlimited 50 и Unlimited 150.

Първият се предлага на цена от 34.99 лв. на месец за всички клиенти и с него те получават неограничени мегабайти със скорост до до 50 Mbps. Unlimited 150 e на цена 43.99 лв. на месец и осигурява мобилен интернет без лимит на скорост до 150 Mbps.

С новите пакети идват и нови безплатни услуги като 128 GB облачно пространство от pCloud, музикалната стрийминг платформа TIDAL и дигиталния портфейл Pay by VIVACOM.

„Нашите нови мобилни планове с истински неограничени мегабайти, минути, SMS-и и MMS-и са важна стъпка към осигуряването на още по-добро клиентско изживяване. Те дават на нашите клиенти нещо повече от услуга – усещането за истинска свобода и неограничени възможности, което е и смисълът на нашия бизнес“, казва главният изпълнителен директор Атанас Добрев.

Стратегията на VIVACOM е още от миналата година, когато компанията стана първият оператор в България, предлагащ супер високи скорости до 10 Gbps в оптичната си мрежа. Тази високоскоростна свързаност вече осигурява нови възможности за работа, образование, забавление и разнообразни дигитални услуги както на частни, така и на бизнес клиенти.

Компанията представи и обновеното си лого – графичният знак ще бъде в черни или бели букви, в зависимост от фона, заменяйки оранжевите символи.

„Принадлежността към семейството на United Group открива нови хоризонти за  още по-голям растеж и развитие пред VIVACOM. Освежаването на визуалната идентичност на бранда в унисон с най-актуалните световни тенденции отразява стратегията ни за развитие на бранд, предлагащ най-добрите услуги и клиентско изживяване“, добавя Атанас Добрев.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

Френска шампионка по джудо стана жертва на домашно насилие - но съдът пусна партньора й на свобода

Вълна от недоволство във Франция след скандала с Марго Пино и Ален Шмит

Асен Василев обвърза членството в еврозоната със съдебната реформа

"С текущата съдебна система влизането в еврозоната ще бъде сравнително сложно"

ПП номинира Бойко Рашков за вътрешен министър, но позицията му е под въпрос

Партиите обсъжда още едно ново министерство - на индустрията

47 НС може да въведе изискване за Covid-сертификати

Никола Минчев: Трябва да е ясно, че каквото правило е въведено, трябва да се отнася за всички

2289 нови случая на Covid-19, почти 20 000 дози ваксини

Вече над 123 000 души са си поставили бустерна доза от ваксината срещу Covid-19

Кирил Петков сравни "битката за прозрачност" на Бербатов с тази на ПП

Не е ясно дали го е канил за спортен министър

Цвета Караянчева остана извън 47 НС, но е готова да помага на Никола Минчев

"Aкo имa нуждa, бих пoмoгнaлa нa нoвия прeдceдaтeл, зaщoтo e мнoгo труднo, кoгaтo нямaш и пaрлaмeнтaрeн oпит"

"Булевард България" и LG препоръчват: Най-добрите коледни филми на 2021

Тази година има много интересни истории с участието на Нина Добрев, Нийл Патрик Харис и други