Връзка без обвързване - EON TV в джоба ви Снимка: © Getty

До миналото лято ни се струваше революция, че можем да отидем на море със сеттъп бокса на телевизионния си приемник, просто да го включим в контакта и да го свържем с интернет. Тази година от Vivacom са още две обиколки напред с услугата EON Smart TV и мобилно приложения на телевизията си без да е необходим срочен договор.

Кой гледа телевизия на море ли казахте? Почти никой - само мъжете, които искат да си пуснат един мач и едни новини, децата и жените - понякога. Не си представяйте, че телевизията винаги се случва на телевизор - може да гледате линейната програма и през таблет или телефон. Живеем в 2022 година и нищо не е каквото беше. Часовниците правят електрокардиограми и анализират съня ви, телефоните снимат в RAW формат, защо да очакваме телевизията да стои на едно място?

Сега клиентите не EON могат да активират до две приложения за Smart телевизори и устройства, като ще получат и достъп до мобилното приложение на EON. Предплатената услуга се предлага онлайн на сайта на телекома.

Голямото предимство при активирането на новата услуга е, че не ви е нужен приемник и потребителите могат да я ползват веднага, без да е необходимо представител от Vivacom да ви посещава, за да ви я “пусне".

Активацията и управлението на услугата става през онлайн платформата Моят Vivacom, а предплатените пакети за три.

Smart TV приложението се инсталира бързо и лесно и след това просто го носите със себе си на море, на планина, докато убивате времето по летища или по време на път, мобилното приложение е навсякъде и по всяко време с вас. Освен линейните програми, през мобилното приложение можете да гледате филми и сериали от видеотеката на платформата, а ако предплатите “големия пакет” - Premium, имате и достъп до HBO On Demand, DiemaXtra и MAX Sport Plus.

Това означава, че докато сте в Гърция или на Градина не се чудите къде да гледате финала на Уинстън-Сейлъм например - не питайте какво е това, феновете на тениса знаят.

EON TV - приложение - Vivacom

Услугата е удобна и за всички хора, които се връщат само отпуските в България или за онези, които искат само да тестват и да решат дали се обвържат с оператора за по-дълъг период от време. Те могат да активират предплатената EON TV, за месеца, за който желаят да я ползват.

И така ето ги и трите пакета, които са в различни ценови категории, но са добре балансирани межди различните членове на семейството.

1. EON LIGHT TV включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 115+ канала, от които 40+ HD, с архив до 7 дни назад. Пакетът включва още филмовия канал Vivacom Arena с голямо разнообразие от премиери, филми и сериали в HD качество, видео услугите на Nickelodeon, Discovery и History, както и Pickbox NOW – където има световни и европейски продукции без прекъсване за реклами.

EON LIGHT се предлага на цена от 19,90 лв. на месец за всички клиенти.

2. EON FULL включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 170+ канала, от които 55+ HD, с архив до 7 дни назад. Пакетът включва още Vivacom Arena и Pickbox TV, които излъчват филми и сериали без прекъсване за реклами, както и видео услугите Arena Play, Pickbox NOW, Disney English и др. EON FULL се предлага на цена от 22,90 лв. на месец за всички клиенти.

3. EON PREMIUM включва EON Smart TV приложение, мобилно приложение EON, 210+ канала, от които 80+ HD, с архив до 7 дни назад. Освен до Vivacom Arena и Pickbox TV, клиентите получават и достъп до внушителна видеотека с над 15 000 заглавия, сред които и съдържанието от HBO On Demand. Допълнително предимство на този пакет е наличието на спортните канали от DiemaXtra и MAX Sport Plus без допълнително заплащане. EON PREMIUM се предлага на а цена от 46,90 лв. на месец за всички клиенти.

ЕON е услуга, разработена от водещия център за високотехнологични иновации на United Group - United Cloud.

Повече информация за EON без срочен договор може да откриете .


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Прокурор разкри самоличността на защитен свидетел, получавал заплахи по делото за Пепи Еврото

Той вече не е със статут на защитен свидетел

19:27 - 27.02.2024
Важно днес

ПП-ДБ иска да преговаря с ГЕРБ първо за регулаторите и службите, а чак после за министри

ГЕРБ трябва да работят по-бързо и по-старателно в преговорите, смята Петков

18:49 - 27.02.2024
Важно днес

Борисов иска коалиционно споразумение с ПП-ДБ за следващите 3 години

Борисов иска преразпределяне на министерските постове

17:35 - 27.02.2024
Живот

Мъск плати сметка за 4000 пая, след като Tesla отказа поръчката в последния момент

Местна пекарна е щяла да загуби 2000 долара, когато Tesla се е отказала от пайовете точно преди доставката им

16:51 - 27.02.2024
Важно днес

Кой и защо пак плаши, че България и Западът може да пращат войски в Украйна

Премиерът Николай Денков отхвърли спекулациите, че това е било обсъждано в Киев

16:17 - 27.02.2024
галерия

Сериалите, които ще гледаме през март 2024 г.

Дочакахме „Режимът", а междувременно книжните адаптации продължават с пълна сила

16:00 - 27.02.2024
Важно днес

След 3 изборни провала: ГЕРБ си върна разжалвания бивш кмет на Благоевград

Атанас Камбитов отново ще е общински лидер на ГЕРБ-Благоевград

15:10 - 27.02.2024