Всичко, което знаем за предстоящия Stranger Things 4 до този момент

Три поредни сезона Stranger Things е фаворитът на феновете в Netflix. Малко след като излезе последната част през 2019, стрийминг платформата обяви, че сериалът ще се завърне с четвърта.

Сюжетните линии в трети сезон включваха съветска намеса, голям брой смъртни случаи (макар и един, който всъщност не е истина) и разтърстващ ход на събитията - всичко това поведе сериите в интригуваща нова посока. Братя Дъфър оставиха зрителите със затаен дъх и с много за изследване в четвърти сезон.

Благодарение на актьорския състав и Netflix дългата пауза между сезоните стана по-поносима - заради пускането на тийзъри плюс ранни визии от продукцията. През февруари платформата пусна тийзър, който успокои феновете до известна степен.

Джим Хопър е жив, въпреки че почти умира, мъчейки се да затвори луфта между нашия свят и The Upside Down. "Щастливи сме официално да обявим продукцията на Stranger Things 4 и още по-развълнувани да обявим завръщането на Хопър!“, съобщиха от Netflix.

Всичко което знаем до момента:

Кога е премиерата на 4-ти сезон?

Няма официално изявление от Netflix кога точно можем да очакваме продължението на хитовия хорър сериал. През август от стрийминг платформата все пак заявиха, че се очаква премиерата да е през лятото на 2022.

Чакането може да е тежко, но е разбираемо, като се има предвид, че снимането беше забавено заради ограниченията по време на пандемията през миналата година. За щастие, снимките бяха подновени през октомври 2020, а Ноа Шнап (Уил Байърс) разкри, че са приключили през септември 2021.

Забавянето обаче може да се окаже много по-ценно, отколкото сме очаквали, тъй като е дало повече време на създателите, братя Дъфър, да работят по-стойностно върху сюжета. През първите три сезона шоуто се е писало по графика на снимките, но за четвърти сезон пандемичното забавяне е позволило повече време за развитие на историята преди възобновяването на продукцията.

Кой ще участва в 4-ти сезон?

Обичайните заподозрени - Мили Боби Браун, Финн Уолфхард, Кейлъб Маклафин, Гейтън Матеразо, Ноа Шнап, Сейди Синк, Джо Кийри, Дейвид Харбър, Уинона Райдър и другите актьори от оригиналния състав отново ще красят екраните ни.

Всичко, което знаем за предстоящия Stranger Things 4 до този момент

Ще се появят четирима поддържащи герои, играни от Амибет МакНълти (Anne with an E), Майлс Труит, Реджина Тинг Чен (Queen of the south) и Грейс Ван Диен.

МакНълти играе Вики – готина, бързоговореща зубърка на тема рок банди, която ще изгради връзка с един от любимите герои в сериала, Труит влиза в ролята на популярния баскетболист Патрик, който си живее комфортно, докато шокиращи събития не изкарват живота му извън контрол. Чен играе г-жа Кели - училищен съветник, който посвещава много време и грижи на своите ученици. Героят на Ван Диен е Криси - главна мажоретка в Хокинс и най-популярното момиче в училище, която обаче крие тъмна тайна под перфектния си външен вид.

Други нови имена, които ще се присъединят като редовни герои към сюжета, са Джейми Кембъл Бауър, Джоузеф Куин и Едуардо Франко. Знаем, че и опасният Доктор Мартин Бренър, изигран от Матю Модин, се завръща. Към състава ще се присъедини и Робърт Енглънд, който играе тематичната роля на Фреди Крюгър в "Кошмари на Елм Стрийт" от 1984.

Какъв е сюжетът на 4-ти сезон?

Във финала на трети сезон Джойс, Уил и Джонатан, заедно с Eleven, събират багажа си и заминават далеч от Хоукинс, Индиана, проследяващи събитията покрай смъртта на Хопър – за която вече знаем, че не е истина.

Официалният синопсис на Netflix, който излезе с тийзъра, разкрива: "Не всички новини за нашия "Американец" са добри, той е затворен далеч от дома, в снежната пустош на Камчатка, където ще се изправи срещу опасности, не само човешки...".

„Сценариите са страхотни! Честно“, сподели Наталия Дайър (в ролята на Нанси) пред Indepentent. „Всеки път, когато приключваме сезон, всички си мислим: „Докъде ще стигне всичко това? Накъде е възможно да отиде?“. След това получаваме сценариите за следващия сезон и си казваме: „О, Боже, уау!".

По време на прес турнето на "Ghostbusters: Afterlife” Финн Уолфхард предупреди феновете, че четвърти сезон определено ще изплаши хората. Когато младият актьор гостуваше в шоуто на Мат Уилкинсън по Apple Music, сподели, че "Братя Дъфър правят неща, които хората не са виждали преди в шоуто и това със сигурност ще направи четвърти сезон най-страшният досега".

Strangers Thins 4: Всички тийзъри

В допълнение от тийзъра в тундрата миналата година, Netflix пуснаха нови кадри на 6-ти май. В зловещия клип "Eleven, are you listening?” виждаме нещо, наподобяващо ретроспекция към времето на Eleven в лабораторията. Тя е в килията си, силно изплашена от нещо, докато другите деца са показани в пансиона, преди доктор Бренър да се приближи – играят шах, блокчета, магическата 8-топка, в естествената призрачна обстановка. Ако този тийзър е някаква индикация, изглежда, че четвърти сезон може да изследва предисторията на Eleven с по-обезпокоителни подробности от всякога.

Друг тийзър беше публикуван на 6-ти август: "Нещо идва. Почти е тук". Надяваме се, че това зловещо предупреждение също означава, че зад ъгъла е и конкретната дата.

На 25 септември излезе тийзърът "Creel House" - "много, много странно“ ново място, където се вижда, че бандата търси улики.

Говорейки за нови места, на 6-ти ноември Netflix отбеляза Stranger Things деня с тийзър, показващ новия живот на Eleven и семейство Байерс. "Добре дошли в Калифорния“ показва как героите са се адаптирали на новото място - с глас, четящ писмо, написано от Eleven до Майк. Въпреки че завършва с "Това ще е най-яката пролетна ваканция, която някога сме имали“, кадрите показват, че момичето може би рисува една по-розова картина на бъдещето и най-вероятно е в грешка.



Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Радан Кънев: Партия ГЕРБ пожела да има избори и си ги получи

Евродепутатът не смята, че промените в конституцията, могат да доведат до криза

18:31 - 28.03.2024
Важно днес

Сарафов, Гешев и Цацаров са извикани на изслушване в комисията за Нотариуса

Последните трима главни прокурори ще бъдат изслушани във връзка с мрежата около Нотариуса

18:24 - 28.03.2024
Технологии

Сам Банкман-Фрийд беше осъден на 25 години затвор за финансови измами

Фрийд каза пред съда, че съжалява.

17:55 - 28.03.2024
Живот

Бонуси от $75 хил. за всяко родено дете. Как Южна Корея се бори с демографската криза

Компании обещават хиляди долари бонуси за тези свои служители, които решат да станат родители

17:22 - 28.03.2024
Важно днес

Хванаха дипломатическа кола с мигранти на "Капитан Андреево"

По информация на телевизията зад волана на автомобила е бил виетнамски гражданин с дипломатически имунитет.

17:06 - 28.03.2024
Важно днес

Нова предизборна рокада в Митниците: Павел Манченко поема столичната служба

Герой от записите "Ало, Ваньо" ще управлява Митници София

16:30 - 28.03.2024