"Всичко тепърва предстои" за Слави Трифонов, след като ИТН изпадна под 4%

Слави Трифонов реши да "проговори" през Facebook-статус след провала на "Има такъв народ" на парламентарните избори на 2 октомври.

"На всички, които ни подкрепят, и на всички, които злорадстват, ще кажа само: Всичко тепърва предстои", пише той, след като ИТН не успя да спечели поне 4%.

От първа политическа сила партията му остана с 96 065 гласа (3,83%) подкрепа в България и чужбина, а самият Трифонов се включи само два пъти в цялата предизборна кампания и то през ефира на собствената си телевизия.

Останалата част от посланието му във Facebook е израз на благодарност към хората, които все пак са продължили да гласуват доверие на ИТН ("Оценявам го безапелационно и съм ви задължен безгранично"), както и към екипа на партията.

"Благодаря и на всички вас, които в тази кампания работихте отдадено с ума си и с качествата си за “Има такъв народ”. Благодаря ви! Вие сте истински воини", пише той до колегите си.

В позицията му няма нито дума за крайния резултат от изборите, провокирани след напускането на ИТН от коалиционното управление на "Продължаваме промяната".


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024