Няма защо да се лъжем - Парис Хилтън е последният човек, от когото може да очакваме съвети за готвене. Стилът на живот на 40-годишната наследничка на хотелиерската династия се свързва с всичко друго, но не и с домакинска работа.

В Netflix обаче са решили да се възползват от контраста и да вкарат Хилтън в автоиронично риалити шоу, в което участват всевъзможни "известни с това, че са известни" личности - от Ким Кардашиян и Деми Ловато до сестрата и майката на главната героиня, Ники и Кати Хилтън.

Пера, перлени огърлици, ръкавици с брокат, шпатули с "диамантено" покритие, декоративни кученца около кухненския плот и пълна катастрофа в готвенето - това показва трейлърът на "Cooking With Paris".

Парис Хилтън дефилира с дизайнерски костюми около рафтовете в супермаркет за хранителни стоки, пита Siri какво означава "настъргана лимонова кора" и едва не прерязва пръстите на лявата си ръка, докато се опитва да обели картоф.

"Всяка к***а може да готви", анонсира Парис, докато чете готварската си книга.

Колкото и абсурдна да изглежда концепцията на 'анти-готварското' шоу на Netflix, вероятно доста от зрителите му ще си спомнят поне една ситуация, в която са се чувствали точно толкова нелепо в кухнята, колкото и пра-правнучката на Конрад Хилтън.

Вдъхновението за сериала всъщност идва от самата нея. През януари 2020 г. тя публикува 16-минутен клип в YouTube-канала си, в който показва как готви лазаня. Досега видеото има над 5 милиона гледания в платформата и явно неслучайно е провокирало интереса на Netflix.

За нея това е завръщане към телевизионния бизнес след петте сезона на риалити шоуто "The Simple Life", в което си партнираше с Никол Ричи. Идеята на комедийното предаване беше да поставят двете "разглезени принцеси" в напълно неестествена за тях среда - например да полагат тежък физически труд във ферма, да работят като камериерки и сервитьорки, да си търсят работа като стажантки и т.н.

Шестте епизода на "Cooking With Paris" ще излязат на 4 август в стрийминг платформата.

"Тя не е обучена готвачка и не се опитва да бъде. С помощта на известните си приятелки тя се ориентира в новите съставки, рецепти и екзотични кухненски уреди. Парис ще ни покаже пътя от магазина до завършената подредба на масата - и може би наистина ще научи нещо за кухнята", казват от Netflix.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Мъж с меч уби 13-годишно момче и рани други четирима в Лондон

Предполагаемият 36-годишен извършител е арестуван. Засега разследващите не определят атаката като терористична.

15:39 - 30.04.2024
галерия

Сериалите, които ще гледаме през май 2024 г.

Няколко дългоочаквани завръщания, нов Доктор Кой и още

15:23 - 30.04.2024
Важно днес

Герой от разследване на АКФ за злоупотреби влиза в управата на пътната агенция

Случаят е стигнал до прокуратурата, след това се губят следите

15:04 - 30.04.2024
Култура

"Аскеер 2024": Актьорът Руси Чанев ще получи награда за цялостен принос към театъра

Драматичният театър в Благоевград е с най-много номинации в различни категории

15:02 - 30.04.2024
Важно днес

"Ако Русия загине, и Сърбия ще загине". Кой е новият сръбски вицепремиер

Александър Вулин е довереник на Кремъл и с него Белград вероятно загърбва ЕС

14:43 - 30.04.2024