Няма защо да се лъжем - Парис Хилтън е последният човек, от когото може да очакваме съвети за готвене. Стилът на живот на 40-годишната наследничка на хотелиерската династия се свързва с всичко друго, но не и с домакинска работа.

В Netflix обаче са решили да се възползват от контраста и да вкарат Хилтън в автоиронично риалити шоу, в което участват всевъзможни "известни с това, че са известни" личности - от Ким Кардашиян и Деми Ловато до сестрата и майката на главната героиня, Ники и Кати Хилтън.

Пера, перлени огърлици, ръкавици с брокат, шпатули с "диамантено" покритие, декоративни кученца около кухненския плот и пълна катастрофа в готвенето - това показва трейлърът на "Cooking With Paris".

Парис Хилтън дефилира с дизайнерски костюми около рафтовете в супермаркет за хранителни стоки, пита Siri какво означава "настъргана лимонова кора" и едва не прерязва пръстите на лявата си ръка, докато се опитва да обели картоф.

"Всяка к***а може да готви", анонсира Парис, докато чете готварската си книга.

Колкото и абсурдна да изглежда концепцията на 'анти-готварското' шоу на Netflix, вероятно доста от зрителите му ще си спомнят поне една ситуация, в която са се чувствали точно толкова нелепо в кухнята, колкото и пра-правнучката на Конрад Хилтън.

Вдъхновението за сериала всъщност идва от самата нея. През януари 2020 г. тя публикува 16-минутен клип в YouTube-канала си, в който показва как готви лазаня. Досега видеото има над 5 милиона гледания в платформата и явно неслучайно е провокирало интереса на Netflix.

За нея това е завръщане към телевизионния бизнес след петте сезона на риалити шоуто "The Simple Life", в което си партнираше с Никол Ричи. Идеята на комедийното предаване беше да поставят двете "разглезени принцеси" в напълно неестествена за тях среда - например да полагат тежък физически труд във ферма, да работят като камериерки и сервитьорки, да си търсят работа като стажантки и т.н.

Шестте епизода на "Cooking With Paris" ще излязат на 4 август в стрийминг платформата.

"Тя не е обучена готвачка и не се опитва да бъде. С помощта на известните си приятелки тя се ориентира в новите съставки, рецепти и екзотични кухненски уреди. Парис ще ни покаже пътя от магазина до завършената подредба на масата - и може би наистина ще научи нещо за кухнята", казват от Netflix.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

НС направи важни крачки към приемане на еврото и взе решение за ускоряване на процеса

Парламентът постави като цел 1 юли 2025 г. за приемане на еврото у нас

17:56 - 26.07.2024
Технологии

Vivacom навлиза ударно в света на гейминга с турнира „Game ON“

Популярни геймъри, техните фенове и специални гост-звезди влизат заедно в епичен сблъсък за награда от 15 000 лева

17:46 - 26.07.2024
Важно днес

Русия арестува бивш зам.-министър на отбраната и го обвини в корупция

Офицерът е един от най-дълго служилите служители в областта на руската отбраната.

17:25 - 26.07.2024
Важно днес

МОН предлага две по-дълги ваканции за учениците

МОН с предложение за ваканциите и неучебните дни през учебната 2024/25 г.

15:28 - 26.07.2024