Захари Бахаров ще участва в "Мисията невъзможна" с Том Круз Снимка: © Народен театър "Иван Вазов"

Българският актьор Захари Бахаров участва в най-новата продукция от серията "Мисията невъзможна" (Mission: Impossible - Dead Reckoning).

Филмът се очаква да излезе на екран през юли 2023 г. след дълго отлагане заради пандемията. Той ще има и втора част, която се очаква през 2024. Във втората серия ще влезе и Бахаров.

Новината за ролята му в един от най-популярните франчайзи на Холивуд дойде след публикация от Twitter на режисьора Кристофър Маккуори.

На снимката, която той публикува, се виждат полският актьор Марчин Дорочински (участвал в The Queen's Gambit), руснака Иван Ивашкин и Захари Бахаров в сцена от филма.

"Всички споделяме една съдба", пише в мистериозното послание на Маккуори, което малко по-късно е изтрито от официалния му профил, за да се появи друга "улика" към сюжета на "Мисията невъзможна".

Ролята на Захари Бахаров все още не е описана в IMDb, самият той не дава повече информация в профилите си в социалните мрежи - но участието му в подобен касов хит със сигурност е много голям успех за българина.

В IMDb се вижда и още една добра новина от Бахаров - ролята му в новия сезон на шпионския сериал Slow Horses с Гари Олдман по Apple TV+, който се очаква да тръгне през декември.

Междувременно полският му колега описва с "радост и немалко емоция" своето участие във филма.

Марчин Дорочински коментира в Instagram, че когато първата серия от "Мисията невъзможна" излиза през 1996 г., той е все още студент в полската театрална академия.

"Ако някой ми беше казал, че 26 години по-късно ще играя в последните две части от сагата за Итън Хънт с режисьора, който написа сценария за "Обичайните заподозрени" и "Топ Гън: Маверик", щях да кажа - "не, това не е възможно", щях да чукна на дърво и да си тръгна бързо", шегува се той.

Полски медии показват и кадър от Instagram-профила на Дорочински от края на май 2022 г., на който тримата участници в новия филм си правят селфи във Великобритания - без да разкриват, че ще се снимат в мултимилионен блокбъстър с Том Круз.

Актьорът от Полша коментира още, че първият кастинг, който британските му агенти, са му предложили е бил за филма "Мисията невъзможна: Режим Фантом" от 2011 г. - но без успех. Оттогава той пише, че в следващите 11 години е правил 1200 записа за прослушвания, от които нито един не е успявал да пробие - до момента, в който е одобрен за най-новия филм с Том Круз.

"Вярвайте в мечтите си и не се предавайте. Голямата ви, очаквана дълго мечта може би чака зад ъгъла. Търпение и кураж", пише Дорочински.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Тейлър Суифт и разбитите сърца, или какво казват терапевти за 5-те фази на скръбта

Скръбта в действителност е по-малко предвидима

11:05 - 20.04.2024
Важно днес

Със 75 км/ч. над допустимата скорост е шофирал убиецът на треньора Ферарио Спасов

Футболният треньор Ферарио Спасов (61 г.) загина в катастрофа край Велико Търново през ноември миналата година.

10:23 - 20.04.2024
GEN Z дневници

VOL.18: 40 години България на Еверест, каква република сме всъщност, Грузия с урок по бунт

Кои са 5-те новини от седмицата, направили впечатление на представителите на поколение Z* в редакцията на "Булевард България"?

09:57 - 20.04.2024
Важно днес

11 души са пострадали при катастрофа на автобус с българска регистрация в Турция

В превозното средство е имало 14 пътници, сред които и двама български граждани.

09:17 - 20.04.2024
Живот

Вайбът е в детайла: Япония и стрийт еклектиката на чувства и цветове

И тук, в началото на пролетта, ще празнуваме Япония, Страната на изгряващото слънце с това специално събитие.

09:05 - 20.04.2024