Last-minute коледни подаръци от Yettel

Трудно е да се спори кой месец минава по-бързо – август или декември.

Едно обаче е сигурно, през август коледните подаръци ги няма и човек трудно би изпаднал в бърнаут от мислене какво и кога да вземе на близките си.

Общо взето в периода на зимните празници сякаш изпъкват три типа хора:

  • Тези, които не се интересуват дали ще купят нещо на приятелите и роднините си. Нямат особен сантимент към Коледа, семейните традиции и елегантните жестове като цяло.
  • Хората, които толкова се раздават, че чак прекаляват. Започват да планират от есента на кого какво да вземат, като внимателно проучват "жертвите" си с уж случайни въпроси в разговорите или следене на дейностите, които им предстоят или към които проявяват интерес.
  • Средното положение. Най-много хора сякаш са точно това – искат да зарадват хората около тях с нещо, но на несъзнателно ниво не биха отделили толкова енергия и усилия, като втория пример, но това далеч не означава, че нямат отношение към подаръка, като първия пример.

Хората от средното положение най-често се озовават в положението „last-minute gift“. Това може да е нож с две остриета или перфектната ситуация, в която са нацелили нещо в десетката, докато са си спестили цялото време и усилия, които обикновено отиват в купуването на подарък за Коледа.

Вече сме ви разказвали за must-visit онлайн магазина на Yettel, който е удобен хъб за ентусиастите на смарт джаджи. В контекста на Коледа той е подходящ и за подаръци в последния момент (физически или онлайн).

Предложенията са валидни до 9 януари.


Huawei Watch GT 4

2023 година сме и спортни часовници дебнат отвсякъде. Единици обаче могат да се похвалят с външен вид, който да стои добре на всяка китка и на всеки стил. Тези от последната серия на Huawei и философията Fashion Forward в момента се предлагат в Yettel в комплект с тапите FreeBuds SE 2.

Huawei Watch 4 GT следи сън, пулс, крачки, сатурация, температура, стрес, фази на луната. Има и усъвършенствана технология за мониторинг на дишането. GT 4 разпознава десетки спортове, синхронизира се с календара ви, пуска музика, звъни, говори, вие му говорите… Възможно е да се ползва с iOS и Android, а батерията му държи 7 дни.

Huawei Watch GT 4 в размер 41 mm Light Gold в момента е 25.99 лв. на месец или 600 лв. в брой. Докато Huawei Watch GT 4 46 mm Green 22.99 лв. на месец или 530 лв. в брой.

Теодора Духовникова, "Дъщерите на времето", Huawei Watch GT 4 Теодора Духовникова - пътуваща във времето

Орлин Павлов Колко ви е часът, г-н Павлов?


Силиконов кейс от рециклирана пластмаса за iPhone 15 Pro

Продуктите на датският бранд dbramante1928 следват философията за устойчиво производство и минимизиране на въглеродния отпечатък. Калъфите са изработени от рециклирани пластмасови материали и/или дълготрайна естествена кожа. Всички рециклирани аксесоари на бранда са сертифицирани по GRS (Global Recycled Standard) - продуктов стандарт за проследяване и проверка на съдържанието на рециклирани материали в даден продукт.

Силиконовият калъф "Monaco" е и съвместим с MagSafe - интегриран магнит, който осигурява безжично зареждане.

Цената на кейса е 60 лв.


MOTOROLA Moto G32 128GB + Philips Airfryer HD9255/30

Една от най-атрактивните оферти на Yettel е смартофнът MOTOROLA Moto със 128GB памет + фритюрникът за готвене без мазнини Philips Airfryer.

MOTOROLA Moto G32 е бюджетно устройство, което има 50-мегапикселова камера, 5000 mAH батерия и работи с жестове - например, когато обърнете телефона с дисплея надолу, означава, че сте в режим „Не ме безпокой“.

Philips Airfryer се наложи на пазара като царя на здравословното хранане. Уредът разполага с Wi-Fi, дигитален сензорен екран и има 13 различни функции за готвене: пържене, печене, гриловане и претопляне. Можете да се пробвате и с приготвяне на храна от разстояние, като активирате свързването с Alexa на Amazon.

Принципът на работа е, че Airfryer завихря горещия въздух, за да създаде вкусни храни, които са хрупкави отвън и крехки отвътре, с малко или никаква добавена мазнина.

Цената на месец варира от 14 до 46.98 лв. на месец според плана. В брой е 279,99 лв.


Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra - това е флагманът на Samsung и в известен смисъл въобще на Android телефоните. Този неповторим цвят на нежна лавандула придава на иначе доста бизнес ориентираното смарт устройство, деликатен женски чар.

В S23 Ultra има всичко „най“ - от дисплея през системата от камери до батерията. Може да снима 8К видео и да се справи с много предизвикателни игри. Писалката, т.нар. s-pen дава също доста интересни възможности - включително като дистанционно за камерата на телефона.

Да се каже, че Samsung Galaxy S23 Ultra е аксесоар, би било лека обида към него, защото той е много повече - по спецификации повече прилича на лаптоп, като дори и в тази конкурентна сфера доста екземпляри биха му завиделли.

Освен този смартфон, който е на промоционална цена през декември, към него Yettel Ви подаряват новото поколение безжични слушалки – Samsung Galaxy Buds FE.

Цената варира от 103 до 163 лв. на месец или 2100 лв. в брой.

Детски часовник MyKi + чанта на "Пес патрул"

Завършваме с един подарък, подходящ за дете. MyKi Watch 4, който в момента е в бъндъл с чанта с материали за рисуване на хитовата детска продукция "Пес патрул" като онлайн оферта.

Устройството предлага тройна локализация, поддържа двупосочни гласови и видео обаждания, както и чат функции. Чрез мобилното приложение MyKi App може лесно на следите, управлявате и наблюдавате часовника на детето. Приложението позволява и да задавате т.нар. „безопасни зони“, като възрастният получава известие, ако часовникът се озове извън зададения периметър.

Цената варира от 4 до 20 лв. на месец или 90 лв. в брой


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Живот

Училище за русалки: Петя, която превръща приказката в реалност

Въпрос към момичетата: Колко от вас като деца са мечтали да станат русалки? 

18:30 - 28.04.2024
Важно днес

Петков: Пеевски държи влиянието в прокуратурата и службите, а Борисов - гласовете, за да няма реформа

Според Петков преговори след изборите са възможни само ако Борисов се "разкачи" от Пеевски

18:18 - 28.04.2024
галерия

Tenniscore - новата модна тенденция, вдъхновена от Зендея и "Challengers"

Външният вид на tenniscore включва смесица от традиционни тенис стилове с елементи от тихия лукс

17:45 - 28.04.2024
Технологии

Apple обмисля важно решение за следващия си iPhone: как да вкара изкуствен интелект

Технологичният гигант обаче вече има конкуренция на пазара по този въпрос

16:53 - 28.04.2024
Важно днес

Илхан Андай: Елена Йончева е ефектен трансфер за ДПС, но тя е бомба със закъснител

Според журналиста Илхан Андай номинацията на Йончева не е най-доброто, но е необходимото за ДПС

16:10 - 28.04.2024
Живот

Волейбол под Айфеловата кула и коне във Версай. Париж вече се подготвя за Олимпийските игри

Само на няколко метра от Айфеловата кула вече се строи временен стадион за плажен волейбол

14:45 - 28.04.2024
Важно днес

Борисов: Мои противници на тези избори не са ПП-ДБ, а "Възраждане" и БСП

Борисов е готов ГЕРБ да управлява, но с "наши премиери и министри"

12:20 - 28.04.2024
Важно днес

Журналисти са арестувани в Русия заради сътрудничество с екипа на Навални

Двамата журналисти са обвинени в "екстремизъм"

11:30 - 28.04.2024
Важно днес

Турция не отказа среща по темата "Боташ" и поиска сътрудничеството с "Булгаргаз" да продължи

Турция засега не показва готовност за прекратяване на споразумението с "Булгаргаз"

09:46 - 28.04.2024