60 дни тестови период за EON TV на Vivacom с нов смарт телевизор от Technopolis

Vivacom и Technopolis започват съвместна инициатива, с която дават възможност за 60-дневен тестови период за ползване на телевизионната платформа EON TV чрез Smart TV app. При покупка на определени модели смарт телевизори от Technopolis, клиентите ще получават ваучер, чрез който могат да активират приложението директно на новия си ТВ приемник и да изпробват телевизионната услуга без допълнително заплащане.

Инициатива стартира на 3 юни и ще продължи до 25 август.

Тестовата услуга се активира с един от най-атрактивните пакети на Vivacom – EON FULL TV, който включва над 170 канала, от които 55 HD и предоставя опцията за връщане на съдържание до 7 дни назад.

Пакетът включва още телевизионните канали без прекъсване за реклама - VIVACOM Arena – 24 часа филми и сериали, детски и документални програми в HD качество и Pickbox TV – кино забавление със световни и европейски продукции, както и EON Видеотека с богато разнообразие от заглавия.

EON Smart TV е приложение, което можете да изтеглите от "магазина" на телевизора и чрез него да ползвате платформата.

Имате възможност да започнете да гледате на телевизора и да продължите на телефона, таблета или компютъра. Можете да върнете 200+ канала седмица назад, за да гледате нещо, което сте пропуснали.

EON от Vivacom: Да направим обикновения телевизор умен, а от умния да вземем всичко

Как EON ми върна телевизора


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хърватският президент скочи в собствения си капан. Получи забрана да е премиер

Зоран Миланович отказа да напусне поста си, за да участва в кампанията

16:47 - 19.04.2024