BILLA празнува 21-ви рожден ден и раздава награди на 200 свои клиенти Снимка: © BILLA

Този октомври BILLA празнува 21-вия си рожден ден и по този повод в края на месеца ще раздаде награди на 200 свои клиенти.

Сто от тях ще спечелят ваучери за пазаруване със спестената сума за месеца, регистрирана с касови бележки на сайта spestivbilla.bg. Други 100 ще имат късмета от томбола да им се падне куфар с марка Vivess. Правилата на играта са публикувани на сайта на компанията, а с наградите BILLA България иска да благодари на всички клиенти, които подкрепят развитието и успеха на търговската верига, пазарувайки в обектите в цялата страна. Веригата цени всяко посещение и затова започна мащабна програма за реновиране на филиали от търговската мрежа – за да предложи на потребителите по-модерна атмосфера и по-богат асортимент.

През настоящата година BILLA България обнови девет ключови филиала в Стара Загора, Харманли, Плевен, Пловдив, Русе, София и Велико Търново, още два са в процес на модернизиране и предстоящо отваряне. Дигиталните иновации, които компанията въвежда, улесняват клиентите и процеса на пазаруване с каси за самообслужване, а служителите в магазините - с наличието на електронни етикети.

Сред иновациите на веригата е и енергийно-ефективното оборудване, което утвърждава отговорното ѝ отношение към околната среда. Като част от тези усилия по опазването на природата и нейните ресурси, през настоящата година BILLA въведе 100% рециклируема торба за пазаруване, изработена от 80% рециклиран материал, която спестява близо 400 тона въглеродни емисии годишно.

Отговорността обхваща и аспектите, свързани със здравословното хранене и устойчивото земеделие, намиращи израз в развитието на програмата и собствената марка „BILLA Градини“, която контролира нивата на над 700 вида пестициди в свежите плодове и зеленчуци, предлагани в магазините на търговската верига. Качеството им бе признато от българския потребител, който ги определи за любима иновативна марка в хранителния сектор. Любими на потребителите са и стоките българско производство, които преобладават в асортимента на BILLA, защото компанията е верен партньор на родните производители.

Търсенето на качество на добра цена е основен двигател на потребителското поведение. Чрез кампанията „Благодарим ти, че пестиш в BILLA” търговската верига продължава да осигурява на клиентите си възможности за пазаруване на разумни цени и да спестяват средства от семейния бюджет, което в настоящите пандемични времена е изключително ценно.

Ценна е и подкрепата за обществото, която BILLA възприема като част от своето корпоративно ДНК. Търговската верига отправя благодарност към клиентите си, които, пазарувайки в магазините, пестят средства и дават възможност на компанията да подкрепя и развива инициативи като „Топъл обяд“ на БЧК и съвместната кампания с Фондация „Искам бебе“, даваща шанс на двойки с репродуктивни проблеми да станат родители.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

"18 години стигат" - Футболни фенове организират голям протест навръх конгреса на БФС

Футболните запалянковци смятат, че въпреки подадената оставка на Борислав Михайлов, той продължава да е човекът, който "дърпа конците".

18:02 - 04.03.2024
Важно днес

Пускат движението по новия 13,6 км участък Макреш - Бела от пътя Видин – Ботевград

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков ще направи инспекция на новоизградената отсечка

17:09 - 04.03.2024
Важно днес

Лавини, силни ветрове и свлачища: Екстремно опасно време в Италия и Франция

Рискът от лавини в Италия е от трето ниво, или "значителен", по европейската скала за лавинна опасност. 

16:04 - 04.03.2024
Спорт

Ще бъде ли 2024 последната година за Надал в тениса?

„Сезонът на клей може да е или да не е последен за мен, не съм решил на 100%"

15:50 - 04.03.2024
Европейски дневници

ЕК отпуска на България и Румъния 85 млн. евро за защита на границите

Двете държави ще могат да кандидатстват за допълнително финансиране за съществуващите системи за гранично наблюдение, за покупка на превозни средства и др.

14:38 - 04.03.2024
Живот

Щастливите двойки не се карат по-малко, а по правилния начин

Ключът не е, че щастливите двойки се карат за правилните неща, а че се карат по правилния начин

13:45 - 04.03.2024
Важно днес

Русия привика посланика на Германия заради изтекъл запис на германски военни

Германският министър на отбраната Борис Писториус обвини Русия, че води "информационна война" с цел да създаде разделение в страната

13:33 - 04.03.2024
Важно днес

Унгарският премиер Виктор Орбан ще се срещне с Тръмп

Преди седмици унгарският премиер официално подкрепи кандидатурата на Тръмп за президентския пост в САЩ на изборите през ноември.

12:26 - 04.03.2024
Технологии

Българският езиков модел BgGPT вече може да се ползва свободно

Какво може BgGPT и какъв е замисълът ѝ

12:25 - 04.03.2024