Бритни Спиърс похвали нова песен на Джъстин Тимбърлейк и му се извини Снимка: © Getty

Поп иконата Бритни Спиърс похвали новия сингъл на бившето си гадже отпреди години - Джъстин Тимбърлейк, и използва случая да му се извини. Причина за първото е, че след като песента Selfish на изпълнителя се завъртя за първи път в петък и пожъна успех в платформите за стрийминг, фенове на Спиърс започнаха да въртят и промотират нейното парче от 2011 г. със същото заглавие. Според американските медии - с цел старото парче да задмине по слушания новото.

Поводът за извинението е друг. В автобиографичната си книга - "Жената в мен", която излезе през октомври 2023 г., Бритни пише как Тимбърлейк ѝ е казал да направи аборт, след като забременява от него. Те са заедно в началото на стремглавата кариера и на двамата преди 20-ина години.

В понеделник Спиърс публикува клип, на който Тимбърлейк пее новата си песен с американския водещ Джими Фалън в програмата "Saturday Night Live".

„Искам да се извиня за някои от нещата, за които писах в книгата си", казва Спиърс към публикацията в Instagram.

„Ако съм обидила някого от хората, на които искрено държа, дълбоко съжалявам. Искам също да кажа, че съм влюбенa в новата песен на Джъстин Тимбърлейк, Selfish. Толкова е хубава. Защо всеки път, когато видя Джъстин и Джими заедно, се смея толкова силно?", допълва тя.

Бритни Спиърс се извини на Джъстин Тимбърлейк за обвиненията в книгата

Парчето на Тимбърлейк, което излезе в петък, се изкачи до върха на музикалната класация за най-добри песни в iTunes, но впоследствие наистина е изпреварено от хита Спиърс от 2011 г. - в рамките само на ден, пише NBC.

А личната предистория на двамата е, че са двойка от 1999 г. до 2002 г. В началото на връзката им и двамата са били на по 17 г. След като е забременяла, певицата не е била сигурна дали абортът е правилното решение, пише самата тя в автобиографията си. „Ако (решението) беше оставено единствено на мен, никога нямаше да го направя“, гласят думите ѝ. „И все пак Джъстин беше толкова сигурен, че не иска да става баща."

Твърденията предизвикаха светкавична реакция в социалните медии. Тогава Тимбърлейк изключи коментарите в Instagram профила си за известно време и не отговори публично на каквото и да е по темата.

Неотдавна Бритни Спиърс каза, че никога повече няма да се върне в музикалната индустрия, в отговор на слухове, че подготвя нещо ново в студиото.

"Никога няма да се завърна в музикалната индустрия", обяви Бритни Спиърс

Бритни Спиърс е била принудена да направи аборт, защото Джъстин Тимбърлейк "не искаше да става баща"

Бритни Спиърс - "Жената в мен" Биографичната книга на Бритни Спиърс стана бестселър и беляза успехи и за музиката ѝ


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Турция не отказа среща по темата "Боташ" и поиска сътрудничеството с "Булгаргаз" да продължи

Турция засега не показва готовност за прекратяване на споразумението с "Булгаргаз"

09:46 - 28.04.2024
Важно днес

Хиляди излязоха на улиците в Мадрид в подкрепа на премиера Педро Санчес

Санчес ще обяви дали ще остане на премиерския пост в понеделник

09:20 - 28.04.2024
Важно днес

Отбелязваме Цветница - празника с най-много именници у нас

Имен ден празнуват над 364 хил. души у нас

09:03 - 28.04.2024
Важно днес

ЦСКА отново победи "Левски"

18:29 - 27.04.2024