Бритни Спиърс е била принудена да направи аборт, защото Джъстин Тимбърлейк "не искаше да става баща" Снимка: © Getty Images

Бритни Спиърс и Джъстин Тимбърлейк бяха "златната двойка" на американската поп сцена от края на 90-те години.

Връзката им се следеше от всички медии и фенове, а раздялата им през 2002 г. разпали множество спекулации и тълкувания на "скрити" послания в песните им (като "Cry Me a River").

20 години по-късно обаче Бритни Спиърс е готова да разкрие реалните травми, които е преживяла по време на живота си с Тимбърлейк.

В новата си биографична книга "The Woman in Me" певицата за първи път разказва, че е била принудена да направи аборт, след като е забременяла от тогавашния си приятел.

"Беше изненада, но за мен не беше нещо трагично. Обичах Джъстин толкова много. Винаги съм очаквала, че един ден ще имаме семейство. Просто това щеше да се случи много по-рано, отколкото съм си представяла. Но Джъстин определено не беше щастлив от бременността. Той каза, че не сме готови за бебе в живота си и че сме прекалено млади", пише в откъс от книгата, който е публикуван от списание "People".

Спиърс и Тимбърлейк станаха двойка през 1999 г., когато тя е на 17, а той на 18 г., но познанството им датира от доста по-рано - и двамата са част от състава на "The Mickey Mouse Club", от който тръгва кариерата на бъдещи звезди като актьора Райън Гослинг и Кристина Агилера.

Когато раздялата им настъпи през 2002, двамата бяха 21-годишни, на върха на световната слава.

"Ако решението зависеше само от мен, никога нямаше да го направя. Но Джъстин беше толкова сигурен, че не иска да става баща", пише Бритни Спиърс.

Тя определя аборта си като едно от най-мъчителните преживявания в живота си.

Бритни Спиърс стана майка на две момчета, родени от брака ѝ с Кевин Федърлайн през 2005 и 2006. Година по-късно се случи психиатричното ѝ разстройство, заради което беше поставена под съдебно попечителство, продължило цели 13 г.

През 2011 г. Джъстин Тимбърлейк се ожени за актрисата Джесика Бийл, от която има две деца на 8 и 3 г.

До момента той не е коментирал твърденията в мемоарите на Бритни Спиърс, които ще излязат по книжарниците на 24 октомври.


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

Хиляди протестираха в Тел Авив с искане за прекратяване на огъня в Газа

Демонстрантите настояват, че трябва да се направи всичко възможно, за да се върнат у дома отвлечените от групировката заложници.

10:13 - 05.05.2024
Важно днес

Си Дзинпин пътува за Европа. Макрон ще го убеждава да сътрудничи за прекратяване на войната в Украйна

Китайският президент Си Дзинпин започва днес европейската си обиколка, като първата му спирка е Париж.

09:12 - 05.05.2024
Важно днес

Русия обяви Зеленски за международно издирване

Украинският президент се издирва по неуточнено обвинение

18:24 - 04.05.2024
Живот

Мъжете и депресията – защо е толкова трудно да се разпознае

Възможно ли е голяма част от депресиите при мъжете просто да не се разпознават?

16:47 - 04.05.2024