Снимка: © Getty Images

Клиентите на „Булсатком“ вече могат да гледат каналите на доставчика дори на телевизори без приемник – трябва само устройството им да е с операционна система AndroidTV и да изтеглят новото приложение b.box app.

В навечерието на новата 2022 г. компанията обяви старта на апликацията, с която клиентите на най-големия доставчик на платена телевизия у нас получават достъп до над 240 канала на „Булсатком“ само чрез свързване на телевизора с интернет.

Инсталиралите b.box приложението могат да гледат навсякъде и през всеки интернет доставчик любимите си предавания, филми, сериали, спортни надпревари и друго развлекателно съдържание. Те имат достъп до 130 канала с HD и 8 в 4K/UHD качество, до видеотека с над 1000 заглавия, до разширена информация за предаванията и класация топ 100 най-гледани продукции от всички клиенти на услугата.

Не на последно място е и архивът, който подрежда записите по жанр и заглавие. Може да спирате, превъртате, паузирате и да гледате до 7 дни назад.

Ако домашният AndroidTV телевизор е свързан с интернет, дори и безжичен, вече не му е необходимо допълнително устройство, сателитна антена и окабеляване, за да приема телевизия. ТВ-услугата се управлява с дистанционното на приемника.

Новият b.box app надгражда вече съществуващата услуга b-box за гледане на каналите на „Булсатком“ през всяко устройство.

B.box app се предлага за всеки настоящ или нов клиент на „Булсатком“. Цената е 4.99 лв. на месец и може да се активира като допълнителен приемник към домашния абонамент.

Инсталацията е бърза и лесна, чрез сваляне на b.box app от Google Play на телевизор с Android TV и активиране на b.box app в най-близкия офис на „Булсатком“ или на телефон 0700 3 1919. Необходима e и регистрация на payments.bulsatcom.bg с данните на клиента.

„B.box app е приложение за AndroidTV телевизори и е следващата стъпка в развитието на услугата b-box. Водим се от свободата на избор на клиентите ни, за да могат винаги сами да определят как да гледат телевизия, според времето, мястото или интернет доставчика“, казва генералният директор на „Булсатком“ Станислав Георгиев.


"Булсатком": Трансформацията неизбежна

Булсатком избира да си партнира с b1b-box – телевизионен канал само за български спорт


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

всичко от деня

За първи път от 30 г. жена оглави правителството на Франция

Елизабет Борн - "работохолик", технократ и лице на социалната реформа на Макрон

Ще саботира ли Едроган разширяването на НАТО или ще го изтъргува?

Възможно е турският президент да поиска нещо срещу промяната на позицията си

Дигитализацията в университетите не може да чака

Целта на дигитализацията във висшето образование е да го направи модерно, достъпно, гъвкаво и по-ефективно. Това е процес, в който бизнесът и по-точно технологичните компании, трябва да застанат рамо до рамо с ръководствата на университетите

И Швеция тръгва към НАТО

Шведското правителство обяви решение да подаде кандидатурата си за членство в НАТО

Костов: При Станишев "Лукойл" спря да плаща данъци

Той посочи три начина, по който може да ѝ се противодейства

Слави Трифонов: "Продължаваме промяната" много често правят каквото си искат

ИТН изрази недоволство от липса на диалог с коалиционните партньори