Charli XCX ще участва в нов еротичен трилър Снимка: © Getty Images

Вероятно свързвате Charli XCX предимно с тенденцията "brat", която се превърна в най-големия поп културен феномен това лято.

32-годишната певица обаче има известен опит и в сферата на киното. През последните години тя е озвучавала роли в анимационните комедии „The Angry Birds Movie“ и „Ugly Dolls“, а съвсем наскоро написа и музиката за сатирата „Bottoms“.

Британката, чието истинско име е Шарлот Ема Ейчисън, предизвика абсолютен "хайп" с последния си албум „Brat“, попадайки в полезрението дори на кандидата за президент на САЩ Камала Харис.

В този смисъл не е изненада, че и филмовият свят концентрира погледа си върху нея.

В петък американски издания съобщиха, че Ейчисън ще бъде видяна редом до звезди като Оливия Кук и Купър Хофман в еротичния трилър "Искам твоя секс".

Режисьор на продукцията е иконата на новото куиър кино (Queer Cinema), основано през 90-те години на миналия век - американският независим режисьор Грег Араки („Kaboom“).

Новият му филм е описан като спускане в света на „секса, притежанието, властта, предателството и убийството с дързък, непочтителен тон".

"Колко далеч е твърде далеч? Елиът (Хофман) получава вълнуваща работа за известната художничка, икона и провокаторка Ерика Трейси (Уайлд). Фантазиите му се сбъдват, когато тя му предлага да стане нейна сексуална муза. Ерика обаче го повежда на пътешествие, по-дълбоко, отколкото някога е могъл да си представи, в свят на секс, обсебване, власт, предателство и убийство", гласи синопсисът на продукцията.

Към този момент подробности за ролята на самата Charli XCX не се съобщават.

Очаква се снимките по филма да започнат в Лос Анджелис през октомври - в края на най-успешното ѝ лято досега.


Колаж на brat summer "brat лято" - манията в зелено, която завладя музиката, модата и интернет

Камала Харис - вицепрезидент на САЩ Какво е общото между Камала Харис и кокосовите палми


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Кино и сериали

Изживейте магията на Хогуортс със специалната селекция „Перон 9¾“ в EON Видеотека

Всички филми за Хари Потър и Фантастични животни – от първото писмо до Хогуортс до последната битка за съдбата на магьосническия свят.

16:36 - 18.09.2024
Бизнес

Лихвите по депозити достигнаха 3,5% в приложението на tbi bank

Инфлацията вече не "яде" спестяванията

14:13 - 18.09.2024