Данаил Славов става маркетинг мениджър на Renault и  Dacia

От 1 септември 2020 Данаил Славов заема поста маркетинг мениджър на марките Renault и Dacia. Данаил Славов е прекарал цялата си кариера в Рено Нисан България. Започва професионалния си път през 2013 г. със стажантска позиция в отдел Маркетинг. Кариерата му продължава като продуктов мениджър за марката Dacia, а впоследствие са му поверени моделите от C и D сегмент, както и гамата електрически модели на Renault.

През 2018 г. е назначен за бранд мениджър Renault, а скоро след това за старши бранд мениджър Renault и Dacia, отговаряйки за цялата гама автомобили на Groupe Renault за България.

Данаил притежава магистърска степен по електроинженерство от факултета за френско обучение по електроинженерство към Технически университет - София и магистърска степен по мениджмънт и бизнес администрация от Висше франкофонско училище по администрация и мениджмънт (ESFAM).

Неговата предшественичката в екипа – Бети Уендлинг, продължава кариерата си във Groupe Renault във Франция начело на отдел Ценообразуване и продукти за регион Евразия.

Тест-драйв на новия Juke: С визия на истински Nissan

Renault Zoе: От града до Балкана и обратно


Ако нашият сайт ви харесва, можете да се абонирате за седмичния ни нюзлетър тук:

Важно днес

"Алфа Рисърч": Заявката за правителство мобилизира твърдото ядро на ГЕРБ

Седем партии влизат в 51-вия парламент, ДПС-Пеевски е близо до ДПС-Доган

08:08 - 24.10.2024